Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 15 setembre 2015

15/09/2015: Capítol 221

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 12 de setembre a les 21:35 no et perdis al Canal 33 el capítol número 221 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-París- Viure sobre l'aigua.

-Milà- Art a flor de pell.

-Londres- L'explosió dels còctels.

-Aarhus- Art arran de via.
Categories: Roger Manau , París
Escrit per: blogeuropa
Al cor de la capital francesa s’hi amaguen dos ports esportius, el port de l’Arsenal i el port de la Villette, situats a punta i punta del Canal de Saint-Martin. Aquests pors alberguen més de dos-cents vaixells, habitats per uns parisencs que passen desapercebuts per la majoria dels seus conciutadans. A més dels ports, al llarg del riu Sena s’hi troben moltes altres embarcacions amarrades i gent que les ha convertit en el seu domicili habitual. Tanmateix, la llei els posa molts entrebancs i els habitants dels vaixells han de lluitar per aconseguir drets bàsics com ara tenir accés a la calefacció.


15/09/2015: Art a flor de pell.

Categories: Elisabet Don , Milà
Escrit per: blogeuropa
Itàlia és un dels llocs de referencia per al món del tatuatge. Cada any s’apleguen centenars de tatuadors d’arreu del món en una de les convencions estrella del país. La ciutat de Milà s’emplena d’artistes i aficionats que festegen una de les aficions més populars sobretot entre la població més jove. La innovació i la creativitat hi juguen un paper molt important, i també la interculturalitat que aporta i la nova visió d’un llenguatge comú a través d’il•lustracions a la pell.


Categories: Victòria Oliveres , Londres
Escrit per: blogeuropa
Una beguda abans restringida als més rics s'ha obert camí per tota la ciutat. En els últims anys Londres ha experimentat un augment de cocteleries de tot tipus. L’ennobliment d'alguns barris n'és un dels motius. Ara, tant professionals com fans vénen de tot el món per gaudir de la renovada cultura del còctel. Però, per què els agraden tant?

Categories: Paula Solanas , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
A Aarhus, la segona ciutat més poblada de Dinamarca, els espais en desús del costat d’una antiga estació de mercaderies s’estan convertint en el nou “hub” cultural de la ciutat. D’ençà que l’any 2009 un col•lectiu d’artistes van ocupar els magatzems abandonats del recinte, diverses iniciatives culturals han assentat les seves bases a la vora de les vies del tren. Per exemple Institut for (X), una plataforma cultural que dóna suport a tot tipus d’artistes joves i que ha revitalitzat la zona a través de diferents iniciatives participatives.