Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: 09 gener 2015

09/01/2015: Capítol 196

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 10 de gener a les 22:00 no et perdis al Canal 33 el capítol número 196 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Lovaina- L'Anna Torres i la fabricació de cervesa.

-La Haia- L'Eduard Figueres i les cançons.

-Nimega- En Roger Graells i la llibreria de culte.

-Brussel·les- En Jordà Saumell i ser pastisser.
Categories: Anna Torres , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
A Bèlgica podem trobar-hi tot tipus de marques comercials de cervesa. La varietat per triar és infinita, però a la gran oferta capitalista s’hi han de sumar les cerveses que es fan en sis abadies de monjos localitzades a diferents indrets del país belga. I si, malgrat tota aquesta llarga llista, encara hi ha belgues que no han quedat satisfets, no han de patir! A qualsevol drogueria hi poden trobar kits per fer-se la seva pròpia cervesa. I si encara hi ha algú més selecte que vulgui tastar una cervesa recuperada d’un naufragi del segle XIX, pot està tranquil. De ben segur que la trobarà.Categories: Roger Graells , Nimega
Escrit per: blogeuropa
Els Països Baixos són partidaris de reutilitzar edificis abandonats, principalment esglésies, per a donar-los un nou ús. A la ciutat de Maastricht hi trobem una antiga església dominicana que es va reconvertir en una llibreria a finals del 2006. L’interior de l’ex centre religiós colpeix a primer cop d’ull, atès que la nostra societat no està acostumada a aquest fet. La llibreria la sovintegen tant els habitants de Maastricht com els turistes, atrets per aquest edifici tant singular.


Escrit per: blogeuropa
Si parlem de Bèlgica, és gairebé indispensable parlar de xocolateria i de pastisseria. I és que, en un país on hi ha tanta tradició en aquest àmbit, a banda del seu ús turístic i de la pèrdua de pes que malauradament ha patit l’artesania, podem observar que els joves també busquen el seu lloc en el món laboral dintre d’aquest sector des de l’educació secundària i guiats per professors experts.