Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


destacat mapa europa

Arxius

Estas veient: setembre 2011
Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 1 d'octubre a les 21.00h no et perdis al Canal 33 el setanta-tresè capítol de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

- Brusel·les - La Júlia Aguiló i el còmic.

- Berlín - L'Anna Recasens i les bombes.

- Kalmar - El Guillem Cabra i Kalmar.

- Roskilde - L'Ares Subirà i el Projekt Udenfor.

- Tampere - L'Aleix Freixas i la triatló.

I si ho vols tornar a veure, tens dues oportunitats més, els diumenges a les 10.40h del matí al 3/24 i els dimecres a les 17h de la tarda al 33!
Escrit per: blogeuropa

Brussel·les està de festa. Amb dues estrenes cinematogràfiques basades en les vinyetes belgues, el 2011 es presenta com un revulsiu per al sector. Tot i això, avui, amb prou feines coneixem un 10% dels títols creats per la primera generació de dibuixants de còmic del país. I per evitar que els oblidem, ja fa un temps que la capital belga va emprendre una iniciativa curiosa...
Categories: Anna Recasens , Berlín
Escrit per: blogeuropa

Les restes de la guerra s'han acabat convertint en un problema quotidià al qual tot berlinès ja està acostumat. Sota la ciutat se segueixen trobant bombes dels aliats que mai van arribar a explotar durant la Segona Guerra Mundial.

30/09/2011: Kalmar

Categories: Guillem Cabra , Kalmar
Escrit per: blogeuropa

Suècia té grans ciutats com la capital, Estocolm, la històrica Malmö i la crackòviament famosa Göteborg. Però a part de les urbs més destacades, el país escandinau està farcit de pobles i ciutats petites que val la pena conèixer. A la costa sud-est de Suècia hi trobem Kalmar, una ciutat amb un passat guerrer, tranquil·la i plena de joves universitaris.

30/09/2011: Projekt Udenfor

Categories: Ares Subirà , Roskilde
Escrit per: blogeuropa

Els danesos tenen un nivell de vida alt, gràcies a les grans ajudes socials que reben per part del govern. Malgrat això, no totes les persones d'aquest petit país tenen un sostre on aixoplugar-se. Les petites associacions i les iniciatives individuals ajuden a millorar les condicions de vida dels sense sostre. És el cas del Projekt Udenfor, on la música i un mercat de segona mà s'uneixen per aconseguir millores socials per als més desafavorits.
Categories: Aleix Freixas , Tampere
Escrit per: blogeuropa

Parcs i boscos plens de gent fent esport. Aquest és el retrat de Tampere. Potser per això tots els seus habitants han sortit al carrer a animar els atletes del Campionat Europeu de Triatló de Llarga Distància que s'hi ha celebrat. Una ciutat bolcada plenament a un esdeveniment esportiu que té renom internacional.