Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Mapa 2016-17 Esmirna Atenes Turku Lovaina Postdam Roskilde Tilburg Ormskirk Limerick Cassino Nàpols Guarda Leiria Praga Roma Florència Volda Aarhus Gant Stuttgart Lió París Lisboa
Categories: Cristina Cabasés , Praga
Escrit per: blogeuropa
Som al Cafè Prostoru, a Praga, on un grup feminista que es va formar el 8 de març ha organitzat una festa. Són dones que van venir d'altres països a estudiar o treballar a la República Txeca i van tenir la necessitat d'ajuntar-se per donar suport al feminisme i treballar-hi a favor. Avui ens presenten el seu fanzín sobre l'assetjament sexual, i aprofitaran l'esdeveniment per trobar-se amb altres dones que estan en la mateixa situació.
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/blog-europa/protegir-les-estudiants/video/5822960/
Categories: Andrea López , Limerick
Escrit per: blogeuropa
Un dels llocs més emblemàtics de Limerick és el Milk Market, un dels mercats més antics de la ciutat, que destaca especialment per la seva oferta gastronòmica. Tanmateix, hi tenen també cabuda grans esdeveniments culturals, com l'exposició d'art Outdoor, de la mà d'ArtLimerick, que va tenir lloc el 18 de novembre.
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/blog-europa/milk-market-gastronomia-i-cultura/video/5822959/

Categories: Aina Sanllehí , París
Escrit per: blogeuropa
Els patinets elèctrics, coneguts com "trottinettes", a França, són moda. Cada vegada són més els parisencs i els turistes de la ciutat que opten per fer-los servir per moure-s'hi. Tot i que ha resultat que és un sistema molt eficaç, han generat problemes de convivència als nuclis urbans.
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/blog-europa/els-trottinettes-son-moda/video/5822966/
Categories: Mar Garro
Escrit per: blogeuropa
La ciutat de Roskilde ha passat a ser un dels epicentres de la cultura del nord de Selandià: seguint la tradició de ser la ciutat que acull el festival més gran d'Escandinàvia, i un dels més importants d'Europa, Roskilde ofereix espais de creació artística i cultural per a joves i adults. El barri Musicon n'és un dels exemples més importants.
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/blog-europa/musicon-espai-de-creacio-artistica/video/5822958/
Categories: Maria Huguet , Gant
Escrit per: blogeuropa
Gant es considera una joia flamenca i un dels secrets més ben guardats d'Europa. Però, sens dubte, Gant és també un paradís per als amants de la cervesa: s'hi poden trobar més de cinc-centes varietats i tastar dos-cents tipus diferents de cervesa, en els centenars de pubs i cafès repartits arreu de la ciutat, una ciutat que té la cultura cervesera a l'ADN.
       Següent
|