Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Totes les temporades Volda La Haia Tampere Växjö Nimega Aarhus Groningen Lovaina Gant Praga París Reikiavik Macerata Florència Pavia Lisboa Brusel.les Roskilde Milà Stirling Londres Bochum Lió Tel Aviv

12/12/2014: Capítol 195

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 12 de desembre a les 22:00 no et perdis al Canal 33 el capítol número 195 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Londres- La Victòria Oliveres i els lavabos anglesos.

-Volda- En Miquel Rial i com es fan el vi.

-París- En Roger Manau i el pes de l'amor.

-Nimega- En Roger Graells i els festius oberts.
Categories: Victòria Oliveres , Londres
Escrit per: blogeuropa
Aixetes separades, manca d'endolls... Els petits detalls en la construcció dels lavabos anglesos ens serveixen per explicar característiques de la seva societat. Mirant l'arquitectura del Regne Unit i els costums dels seus habitants, podem conèixer una mica més la gent d'aquest país.


Categories: Miquel Rial , Volda
Escrit per: blogeuropa
A Noruega les begudes alcohòliques són un element important per quedar amb els amics però el problema és que els preus són realment alts. Per exemple, l’ampolla més barata de vi que podem trobar en venda és d’un cost d’11 euros. És per això, que molts joves decideixen fer-se el seu propi alcohol, com per exemple vi casolà. Els productes necessaris per fer-lo els compren a botigues especialitzades i surt molt més a compte. El temps de preparació dura entre dues i tres setmanes i l’elaboració és bastant simple.


Categories: Roger Manau , París
Escrit per: blogeuropa
Arran de la publicació del best-seller italià Ho voglia di te, de Federico Moccia, el Pont des Arts de París s’ha convertit en un gran atractiu turístic per a les parelles d’enamorats que vénen a imitar el ritual dels protagonistes de la novel•la: jurar-se amor etern tot penjant un cadenat en un pont italià i, després, llançant la clau la riu. Tanmateix, les tones de pes afegit dels cadenats han acabat arrencant les reixes del pont i l’Ajuntament de París ha pres la determinació de retirar-lo. Aquesta literatura mediàtica sembla haver eclipsat els “bouquinistes”, uns venedors de llibres de vell que, lluny dels flaixos dels turistes però a la vora del Pont, han estat sempre presents en la història literària de la ciutat.


Categories: Roger Graells , Nimega
Escrit per: blogeuropa
El debat dels horaris comercials en els dies festius i els diumenges és recurrent en la vida quotidiana catalana, atès que els diferents actors implicats en aquesta problemàtica no troben un punt d’acord comú. En canvi, a Nimega aquest debat no existeix des de fa deu anys. No hi ha diferències entre un petit botiguer del centre, un gran centre comercial o un venedor ambulan, ja que la legislació és flexible amb els comerciants, que poden decidir si aixequen la persiana o no independentment del tipus de botiga que gestionin. A més, un diumenge de compres també es pot convertir en un dia especial per la mainada.Publicitat


       Següent
què és blog europa?|