LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

13/10/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-París- Ménilmontant, un barri d’artistes

-Nimega- El retorn dels vinils

-Vilnius- Passió pels gats

-Maribor- Fotografia d’autor
Categories: Clàudia Sacrest , París
Escrit per: blogeuropa
Al barri de Ménilmontant fa 25 anys que els artistes obren les portes dels seus llocs de treball durant un cap de setmana. Ho van començar a fer per reivindicar-se contra la inflació dels lloguers de les promotores immobiliàries, que posava en perill la supervivència dels artistes. Juntament amb els barris veïns, Belleville i Père Lachaise, constitueixen el vintè districte de París, amb més de 300 artistes. Tot i no ser tan conegut com l’emblemàtic Montmartre, ple de pintors, el districte número vint sempre ha tingut tradició artística i ha vist créixer grans noms, fins i tot quan era un suburbi als afores de París.
Categories: Berta Lacruz , Nimega
Escrit per: blogeuropa
Els vinils han tornat després d’anys d’oblit. Vinylarchief, una petita botiga de vinils de Nimega, fa 17 anys que ven i compra tot tipus de vinils. El refugi preferit dels amants dels vinils, tant de les noves generacions com dels antics col·leccionistes.Categories: Miriam Viso , Vilnius
Escrit per: blogeuropa
Els gats es fan estimar. No sols ens fan companyia, sinó que molts cops ens ajuden a crear un ambient de descans i tranquil·litat. A més, són un punt d'unió entre tots aquells que tenen especial debilitat per aquests animals de companyia. Així, doncs, avui anem a visitar el Cat Cafè de Vílnius per descobrir què és el que el fa tan especial.


Categories: Christian Mantas , Maribor
Escrit per: blogeuropa
El festival de fotografia de Maribor exhibeix exposicions d'autors que expressen per mitjà de la fotografia la seva interpretació del món. Des d'una visió particular que els engloba dins del camp de la fotografa d'autor, Nusa Kosar explora la història d'Eslovènia amb composicions originals sobre escultures.
Publicitat


       Següent
|