Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Mapa 2015

29/04/2016: CAPÍTOL 250

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 30 d’abril a les 21:30 no et perdis al Canal 33 el capítol número 250 de Blog Europa on podreu veure els següents reportatges:

-Amsterdam- El dia del rei.

-París- Els joves tenen la paraula.

-Praga- Cafès plens d'història.

-Lovaina- Big Splash.
Escrit per: blogeuropa


El Dia del Rei és, sense cap mena de dubte, una de les festes més importants per als holandesos. Se celebra el 27 d'abril en l'aniversari del rei Guillem Alexandre. La tradició dicta que els nens i les nenes protagonitzen el matí als mercadals, on venen tot allò que ja no volen tenir a casa. A la tarda, en canvi, els adults prenen els carrers i els canals de la ciutat per convertir-la en una festa on no falta ni música ni beguda.
Categories: Ona Balló , París
Escrit per: blogeuropa


Dos cops a l'any el museu del Louvre convida els estudiants a prendre la paraula. Provinents de diferents disciplines, cadascun d'ells escull una obra del museu per explicar-la als visitants. Utilitzen dispositius innovadors, posen preguntes i proposen nous enfocaments segons el camp de coneixement que estan estudiant.
Categories: Helena Molist , Praga
Escrit per: blogeuropa


No cal gaire cosa per sentir-se com l'escriptor Franz Kafka o l'expresident Václav Havel a la ciutat de Praga. Visitarem els famosos cafès de la ciutat on des de fa molts anys s'han anat reunint tots els intel·lectuals, polítics i artistes de la ciutat. Actualment, però, els turistes es van apoderant d'aquests llocs històrics.
Categories: Natàlia Martos , Lovaina
Escrit per: blogeuropa


El Big Splash és l'esdeveniment més esperat a Lovaina: cada any arriba a la plaça de la biblioteca central la batalla de globus d'aigua més gran de Bèlgica, i els estudiants hi participen molt. Aquest any hi han competit 24 equips de les diferents facultats. A part, hi ha hagut altres activitats on els joves han pogut participar: voleibol damunt d'uns inflables, tobogans per tirar-se amb una barca inflable o una taula de surf per provar l’equilibri.

Publicitat


       Següent
què és blog europa?|