LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

17/03/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Tel Aviv- Purim: ser qui no ets.

-Rotterdam- Holi Rotterdam.

-Chichester- Nit a la catedral.

-Gant- CATAPA, una visió de canvi.
Categories: Marc Español , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
Entre els dies 14 i 15 del mes hebreu d’Adar, els jueus celebren el Purim, una festivitat que commemora la seva salvació de l’extermini que contra ells havia planificat el conseller més important del rei persa Asseur, un antisemita conegut com a Haman. Durant aquesta celebració, els jueus tenen l’obligació d’intercanviar paneres de menjar beguda, donar caritat als pobres, celebrar l’àpat de seudat Purim i atendre a la lectura del rotllo bíblic d’Ester. A la pràctica, però, la part més divertida per a molts d’ells és poder-se disfressar i beure vi i alcohol en els àpats assenyalats i en les celebracions públiques.


Categories: Núria Botet , Rotterdam
Escrit per: blogeuropa
Cada any, Rotterdam acull el Festival dels Colors. Més de 5.000 indis i holandesos es reuneixen en un parc, al sud de la ciutat, per celebrar l'arribada de la primavera i l’any nou hindú. Holanda és el segon país d'Europa que té una comunitat índia més gran, després del Regne Unit.


Categories: Aran Comín , Chichester
Escrit per: blogeuropa
La Catedral i la Universitat de Chichester uneixen forces per organitzar una nit plena de cultura en un espai inquietant com és aquesta construcció del segle XI en la foscor. L'objectiu de l'esdeveniment “Nit a la Catedral” és que els joves perdin la por a entrar a l'església, tot plegat amb l'ajuda d'actuacions musicals en directe, dansa, poesia i art.


Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
CATAPA és una organització ubicada a Gant que, des del 2005, treballa per una globalització alternativa. L’ull està posat essencialment en l’impacte ambiental provocat per l’explotació mineria. L’objectiu principal d’aquest moviment de voluntaris és la sensibilització des de Bèlgica, tot i que també tenen projectes d’acció a Llatinoamèrica. El proper focus d’atenció és España, concretament Astúries, on el projecte per a la creació d’una nova mina ja és imminent. Tot i això, amb CATAPA la lluita no cessa.
Publicitat


       Següent
|