LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa
Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Praga- -La presència de David Cerný

-París- -Ménilmontant, un barri d’artistes

-Nimega- -Canals de llum

-Milà- -Art de carrer
Categories: Emma Coll , Praga
Escrit per: blogeuropa
L’artista txec David Černý és conegut mundialment per les seves escultures, sovint de gran complexitat tècnica i temàtica controvertida. Les seves obres estan repartides arreu de Praga, de manera que tothom pot gaudir del seu art. Un embrió a la façana d’un edifici, Freud que penja d’una mà, Kafka fent la metamorfosi o dos homes fent pipí a sobre de la República Txeca són algunes de les escultures que ens poden sorprendre per la ciutat. Ara per ara, però, el seu projecte més important és la MeetFactory, un centre internacional d’art contemporani sense ànim de lucre que té per objectiu promoure l’escenari artístic al país.

Categories: Clàudia Sacrest , París
Escrit per: blogeuropa
Al barri de Ménilmontant fa 25 anys que els artistes obren les portes dels seus llocs de treball durant un cap de setmana. Ho van començar a fer per reivindicar-se contra la inflació dels lloguers de les promotores immobiliàries, que posava en perill la supervivència dels artistes. Juntament amb els barris veïns, Belleville i Père Lachaise, constitueixen el vintè districte de París, amb més de 300 artistes. Tot i no ser tan conegut com l'emblemàtic Montmartre, ple de pintors, el districte número vint sempre ha tingut tradició artística i ha vist créixer grans noms, fins i tot quan era un suburbi als afores de París.Categories: Berta Lacruz , Nimega
Escrit per: blogeuropa
L’art il·lumina Amsterdam durant les nits fosques i fredes de l’hivern neerlandès. Es tracta d’un dels festivals de llum més importats d’Europa, l’Amsterdam Light Festival. Durant dos mesos els visitants podran veure obres sorprenents als canals de la ciutat.


Categories: Blanca Del Cacho , Milà
Escrit per: blogeuropa
Perquè una cançó en l'aire, una bombolla de sabó gegant, ballar entre la multitud i el retrat d'un pintor contribueixen a fer millor l'atmosfera de carrers, places i racons. La ciutat de Milà és un gran exemple de ciutat artística i oberta a cultivar la cultura i els talents.

Publicitat


       Següent
|