Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Totes les temporades Volda La Haia Tampere Växjö Nimega Aarhus Groningen Lovaina Gant Praga París Reikiavik Macerata Florència Pavia Lisboa Brusel.les Roskilde Milà Stirling Londres Bochum Lió Tel Aviv

23/01/2015: Capítol 198

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 24 de gener a les 22:00 no et perdis al Canal 33 el capítol número 198 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Lió- La Laura Sánchez i el museu des Confluences.

-Bochum- L'Elena Pedrola i els emigrants espanyols.

-Växjö- La Laura Deltort i l'art de vidre.

-Lovaina- L'Anna Torres i el ciclisme.
Categories: Laura Sánchez , Lió
Escrit per: blogeuropa
Arriba un nou any i s’instaura a Lió un nou edifici. La inauguració del museu des Confluences obre un nou horitzó per a aquesta ciutat francesa. No només, en els terrenys cultural i científic, pel contingut de les seves exposicions, sinó sobretot per l’arquitectura inclassificable creada per Coop Himmemb(l)au. Una estructura imponent davant dels ulls dels cotxes que arriben del sud, dels usuaris del tram i també dels que es passegen a la vora de la confluència de la Saona amb el Roine.


Categories: Elena Pedrola , Bochum
Escrit per: blogeuropa
Alemanya és un dels països europeus amb la taxa d’atur més baixa. És per això que molts espanyols i espanyoles, desesperats per la falta de feina a Espanya, decideixen traslladar-s’hi. Alguns ho fan tenint-hi ja una feina, d’altres van a l’aventura. Alguns hi van sabent alemany, d’altres hi van per aprendre’n. Però sigui quina sigui la situació en què emigrin, què hi han trobat i com s’hi troben, un cop instal•lats allà? De ben segur, però, que aquesta experiència els canviarà la vida.


Categories: Laura Deltort , Växjö
Escrit per: blogeuropa
El procés per fer una copa de vidre o una gerra és més llarg i delicat del que ens pensem, es pot arribar a considerar tot un art. A la regió de Småland, a Suècia, en són uns experts ja que segueixen fent cada peça de manera manual a la fàbrica de Kosta.
Categories: Anna Torres , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
França és coneguda com el país amb més tradició en ciclisme, però Bèlgica no es vol queda enrere. Dos equips belgues de ciclisme professional que rivalitzen per veure quin és el millor en les grans competicions, un centre de rendiment atlètic situat a Leuven que busca trobar i millorar joves talents del ciclisme i un dels millors ciclistes de la història que es nega a deixar el món de les bicicletes i es dedica a fabricar-ne, com és Eddy Merckx, que aquest any celebra el 70è aniversari. Tot això i molt més es pot trobar al país belga.
Publicitat


       Següent
què és blog europa?|