Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Mapa 2016-17 Esmirna Atenes Turku Lovaina Postdam Roskilde Tilburg Ormskirk Limerick Cassino Nàpols Guarda Leiria Praga Roma Florència Volda Aarhus Gant Stuttgart Lió París Lisboa
Categories: Anna Cabezas , Roma
Escrit per: blogeuropa
Els romans senten una gran passió per les flors, qualsevol motiu és bo per regalar-ne una. Per això, les floristeries estan vint-i-quatre hores obertes a la disposició dels seus clients. La celebració més especial per a ells és el dia de la graduació, on els estudiants porten una corona de llorer anomenada corona d'alloro.

Categories: Laura Farré , Volda
Escrit per: blogeuropa
Dokfilm és, tal com els noruecs anomenen breument, l'únic festival de documentals que es fa cada any a Volda. El festival reuneix grans projectes de la indústria documental noruega. Joves estudiants i voluntaris s'encarreguen de fer-lo possible, i és per això que també es dona espai perquè els joves cineastes tinguin l'oportunitat de mostrar el seu talent.

Categories: Gerard Castañé , Londres
Escrit per: blogeuropa
La forta relació comercial que enllaçava les ciutats de Liverpool, Xangai i Hong Kong va provocar l'arribada de mariners procedents de la Xina. Uns mariners que, al llarg del segle XIX, es van anar establint en territori britànic i van construir el barri xinès més antic d'Europa: el Chinatown de Liverpool.

Categories: Lorena Geanina , Guarda
Escrit per: blogeuropa
A la part més antiga de Guarda, la ciutat més alta de Portugal i la segona més alta de la península Ibèrica, hi destaquen, juntament amb els monuments històrics, els carrers del call, de més de 600 anys d'antiguitat.

Categories: Laura Martínez , Lovaina
Escrit per: blogeuropa
Ser més sostenibles a casa, amb el que comprem i amb la nostra forma de viure, pot donar un gir de 180 graus a les nostres vides. Per aquest motiu, l'oficina verda de Lovaina ha organitzat la setmana de la sostenibilitat. Les diverses activitats, que han tingut lloc al llarg d'aquests dies, pretenen conscienciar els estudiants de la importància de dur una vida més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.       Següent
|