Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Totes les temporades Volda La Haia Tampere Växjö Nimega Aarhus Groningen Lovaina Gant Praga París Reikiavik Macerata Florència Pavia Lisboa Brusel.les Roskilde Milà Stirling Londres Bochum Lió Tel Aviv

24/04/2015: Capítol 211

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 24 d'abril a les 21:35 no et perdis al Canal 33 el capítol número 211 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Macerata- En Gerard de Haro i el Ratatà.

-París- L'Alba Solé i la primavera al Sena.

-Gant- La Laura Andrés i l' (im) possible.

-La Haia- L'Eduard Figueres i les granges urbanes.
Categories: Gerard de Haro , Macerata
Escrit per: blogeuropa
Disseny, il•lustració i fotografia. Tots aquests elements seran presents en la segona edició del festival cultural de caire underground que es duu a terme als carrers del centre històric de Macerata, El Ratatà festival. Aquest esdeveniment no només cerca la contemplació i exposició dels elements citats, sinó que també pretén reutilitzar els espais del centre històric i estimular les activitats culturals dintre dels murs d’una petita ciutat de 40.000 habitants.


24/04/2015: Un riu de sol. París

Categories: Alba Solé , París
Escrit per: blogeuropa
El bon temps arriba a París, molts pensaran que la ciutat de l’amor hauria de ser assolellada però no és així; París és una ciutat on l’hivern i la foscor regnen des d’octubre fins a l’abril. Quan arriba la primavera els joves parisins surten al carrer en busca del sol; alguns ho fan en les terrasses dels bars, però la majoria opten per anar a prendre un cafè o una cervesa a la vora dels dos canals més famosos de la ciutat; el del Sena i el de Saint Martin. En una societat on els raigs de sol escassegen, qualsevol excusa és bona per sortir al carrer a gaudir de les bones temperatures.


Categories: Laura Andrés , Gant
Escrit per: blogeuropa
El festival (im)Possible Futures celebrat a Gant constitueix una eina de conscienciació i un atrapasomnis de les aspiracions del futur. 'The (im)Possible Road' és la part que no té lloc als escenaris, sinó que trasllada l'acció i la reflexió als carrers. Entre les activitats, hi trobem una clínica urbana que mesura els nivells de contaminació de la ciutat, una exposició de pacients que tenen càncer o un taller en què els nens construeixen què volen per al futur.


Categories: Eduard Figueres , La Haia
Escrit per: blogeuropa
La Haia és una ciutat de moltes cares: un important centre de negocis i seu del govern holandès i de les ambaixades. En convivència amb la modernitat, aquesta frenètica jungla de vidre i formigó amaga moltes sorpreses i també és la llar d’unes bèsties vingudes d’un món més rural. La ciutat acull 10 granges urbanes carregades d’animals de tota mena: cabres, ovelles, vaques, porcs, gallines conills i conillets d’indiesPublicitat


       Següent
què és blog europa?|