LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

21/04/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Lisboa- Els tuk-tuk envaeixen Lisboa

-Gant.- - Restauratie revelatie
Categories: Daniela Gómez , Lisboa
Escrit per: blogeuropa
El famós tramvia groc de Lisboa ara té un nou competidor pels turistes: els tuk-tuk. Aquest tradicional mitjà de transport asiàtic, d'origen italià, ha aconseguit fer-se amb els carrers de la capital portuguesa. Des de la seva arribada l'any 2014, la quantitat de tuk-tuks es va multiplicar fins a 6 vegades i actualment en circulen més de 300. Pels turistes és una manera divertida de conèixer els racons de la ciutat però pels taxistes pot ser un mal de cap més. Un nou competidor entra dins la "guerra" dels diferents mitjans de transport de Lisboa.Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
L'Adoració de l'Anyell Místic va sobreviure a la iconoclàstia protestant, va caure en mans de les tropes de Napoleó i va ser requisat per l'Alemanya nazi durant la Segona Guerra Mundial. A més, el panell dels Jutges Justos va ser robat el 1934 per motius que encara no han sigut descoberts. Ara torna a allunyar-se de la catedral de Sant Bavó, però aquest cop ja no sortirà de Gant. El famós retaule s'està sotmetent a un procés de restauració de set anys al Museu de Belles Arts de la ciutat flamenca.


31/03/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Tel Aviv- Els tuk-tuk envaeixen Lisboa

-Gant.- - Restauratie revelatie
Categories: Marc Español , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
El dia 21 de març, coincidint amb l’equinocci de primavera, les comunitats kurdes d’arreu celebren el Newroz, una festivitat d’origen zoroastrià que marca l’arribada de l’any nou. Els kurds jueus d’Israel, que van començar a establir-se al país de forma notòria a principis dels anys cinquanta –poc després de la fundació de l’Estat-, no són una excepció, i també van aprofitar l’ocasió per reivindicar les seves arrels. A diferència, però, de la majoria de comunitats kurdes, tant a la seva pròpia terra com a la diàspora, la celebració del Newroz a Israel no té un transfons polític, ja que el seu arrelament a l’Estat és molt profund i sovint pesa més la identitat israeliana que la kurda.
Publicitat


       Següent
|