LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

21/10/2016: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Groningen- Aroma de cafè irlandès.

-Milà- La festa italiana de la moda.

-Sankt Pölten-La llibertat de ser infant.

-Londres- Anar de vint-i-un botons.
Escrit per: blogeuropa
El cafè és una beguda estimulant i aromàtica coneguda a tot el món. Als Països Baixos, però, té una presència molt destacada, ja que segons un estudi recent d’Euromonitor Internacional, se situen els primers a la llista de països on es veuen més tasses de cafè per persona i dia: un total de 2,5. A més a més, el contingut de la tassa no és insignificant, sinó que els neerlandesos són uns grans coneixedors i amants de l’aroma del fruit del cafè.


Categories: Laia Laffaure , Milà
Escrit per: blogeuropa
La Fashion Week és una setmana dedicada a la moda. Fa parades en diverses ciutats per mostrar les diferents temporades, i aquesta vegada arriba un altre cop a la ciutat de Milà per presentar la nova temporada de primavera 2017. La ciutat es guarneix i prepara esdeveniments paral•lels als xous de moda com són la Fashion Hub o la Film Fashion Festival. Però, què aporta aquest gran esdeveniment a la ciutat: aspectes positius, negatius o tot dos?


Categories: Nora Porta , Sankt Pölten
Escrit per: blogeuropa
A prop de la capital de la Baixa Àustria, en el poble de Pottenbrunn, l’escola lliure s’hi està fent lloc. L’escola Lernwerkstatt amb uns 88 alumnes d’entre 6 i 17 anys desenvolupa una pedagogia centrada en l’infant, el qual és el principal responsable del seu procés d’aprenentatge. En aquesta escola hi ha diferents àrees que estan preparades per acollir les necessitats i curiositats dels infants en les diferents àrees de coneixement. Es potencia el creixement social i cooperatiu, alhora que s’enforteix el vincle amb la natura, que les escoles tradicionals normalment deixen de banda.
Categories: Mar Vila , Londres
Escrit per: blogeuropa
Els Pearly Kings and Queens celebren la Festa de la Collita, el seu principal esdeveniment de l’any. Aquest grup de famílies continuen la tradició del segle XIX de portar vestits plens de botons i organitzar esdeveniments per recollir diners amb motius benèfics. Eren originàriament venedors ambulants i, des del 1875, l’estatus de “pearly” ha anat passant de generació en generació fins avui. L’últim diumenge de setembre de cada any comparteixen amb tots els londinencs les seves vestimentes i reuneixen altres tradicions antigues de Londres.


Publicitat


       Següent
|