Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Mapa 2015

05/02/2016: Capítol 239

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 6 de febrer a les 21:30 no et perdis al Canal 33 el capítol número 239 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Groningen- Botigues de comerç just.

-Lió- Els secrets del parc.

-Reykjavík- Consumir menys.

-Londres- Happy London.
Categories: Sònia Peralta , Groningen
Escrit per: blogeuropa
Garstang va ser la primera, el 2000, i des de llavors centenars de ciutats arreu del món s'han convertit en ciutats de comerç just. A Holanda, Groningen va ser la primera, i segueix lluint el títol. Perquè una ciutat sigui de comerç just, hi ha diversos requisits, i un és que el govern local faci servir te i cafè de comerç just al 100% o que segons el nombre d'habitants hi hagi un nombre determinat d'emprenedors, tant en el sector de vendes i botigues com dins de les institucions, que vetlli pel comerç just.

Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
Trobar un zoo, un velòdrom i un jardí botànic dintre un mateix parc municipal no és gaire freqüent. La llegenda que amaga el seu nom, la relació del parc amb la matriculació dels cotxes o els 16.000 rosers que s'hi poden trobar, són algunes de les curiositats que descobrirem.

Categories: Anna López , Reykjavík
Escrit per: blogeuropa
Un de cada tres aliments que produïm a la nostra societat acaba a la brossa, encara que estigui en perfecte estat. S'estima que a Espanya es malbaraten vuit milions de tones de menjar cada any, mentre que 870 milions de persones passen gana al món. Es calcula que cada europeu llença una mitjana de 179 quilos de menjar l'any. El dumpster-diving és un moviment creixent contra el consumisme que ens envolta i cada vegada hi ha més gent que el practica. Consisteix a rescatar el menjar en perfecte estat que els supermercats llencen als contenidors. El dumpster-diving no és una pràctica que solucioni el problema, però sí que és un pas més perquè reflexionem sobre el què passa al món.

Categories: Mar Campdepadrós , Londres
Escrit per: blogeuropa
Tot i ser un destí habitual del corrent migratori, Londres no és tan fantàstica com sembla. Aspectes com el clima, la precarietat dels habitatges i la delinqüència situen la felicitat dels habitants de la capital anglesa considerablement per sota de la resta del país. Malgrat tot, hi ha persones que encara creuen en un Londres que brilli tot i les seves dificultats. I el més important; ho porten a terme.


Publicitat


       Següent
què és blog europa?|