Cada dissabte a la nit al Canal 33, i els diumenges a les 10:30 al 3/24


Mapa 2015

20/11/2015: Capítol 230

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 21 de novembre a les 21:30 no et perdis al Canal 33 el capítol número 230 de Blog Europa on podràs veure les següents ciutats:

-Lió- El primer bicing.

-Londres- La festa de l'alcalde.

-Aarhus- El peix petit ja no es torna al mar.

-Praga-65.000 vietnamites.
Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
Per tots els carrers, parcs i ponts de Lió es pot seguir el carril bici. De fet, té una llargada total de més de 600 kilòmetres. El Velo'v, el sistema de bicicletes compartides lionès, va obrir-se al públic l'any 2005. El seu funcionament informatitzat va marcar l'inici dels actuals projectes de bicicletes públiques, de manera que va ser des del primer moment un punt de referència per la resta de ciutats europees. L'èxit del pla, com es pot observar des de la ciutat, creix cada dia.

Categories: Mar Campdepadrós , Londres
Escrit per: blogeuropa
La City de Londres és un espai de més d'un quilòmetre i mig, al centre de la capital britànica i és un dels districtes financers més importants del món. Cada any se n'elegeix l'alcalde, i la seva elecció se celebra amb una gran desfilada i uns esdeveniments que duren tot el dia. Aquest any, la tradicional celebració bufa 800 espelmes, i els londinencs van sortir en massa a celebrar-ho tot i la pluja que va regar la ciutat durant tot el dia.

Categories: Mireia Rom , Aarhus
Escrit per: blogeuropa
Fins aquest any, els pescadors europeus tenien el dret de seleccionar el peix que no els surt rendible econòmicament. En altres paraules, podien tornar a llançar el peix petit al mar. No obstant això, la Unió Europea considera que aquesta pràctica suposa un malbaratament de recursos i ha implementat a partir d'enguany l'obligació de desembarcament, que es farà efectiva de manera progressiva en tots els mars europeus. Això implica que els pescadors hauran de quedar-se tot el peix que pesquen. Mentre que organitzacions mediambientals aplaudeixen aquesta mesura, molts pescadors danesos consideren que els comportarà greus pèrdues econòmiques.

Categories: Eulàlia Berlanga , Praga
Escrit per: blogeuropa
Aquest any se celebra l'any de la cultura vietnamita a la República Txeca, i és que els immigrants vietnamites són el tercer grup més gran després d'ucraïnesos i eslovacs. Actualment, més de 65.000 persones amb orígens vietnamites viuen al país.


Publicitat


       Següent
què és blog europa?|