LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

18/05/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Volda- -Tu embrutes, jo netejo

-Bolonya- -Hem de fer els tortellini

-Glasgow- -Carrers plens de música

-Maceratta- -Menjar-se Europa
Categories: Lídia Lizancos , Volda
Escrit per: blogeuropa
El 5 de maig és el dia nacional de la neteja de costes a Noruega i els carrers s’omplen de gent amb un mateix objectiu. Aquestes iniciatives són molt útils per retirar els plàstics que s’han acumulat fa poc, però no n’hi ha prou. El gran problema és la producció massiva de plàstic.



Categories: Judith Lleixà , Bolonya
Escrit per: blogeuropa
Quan es parla de cuina bolonyesa, es parla d’embotits i pasta fresca. Els dos plats per excel·lència de la gastronomia emiliana són els “tortellini in brodo”, una sopa de pasta farcida, i els “tagliatelle al ragú”, erròniament coneguts com “espaguetis a la bolonyesa”. No és estrany, doncs, que un dels malnoms de la capital emiliana sigui “la grassa” ja que aquí es menja en quantitat i substància. La cuina està estretament lligada a la tradició, a la conservació d’antigues receptes revisitades, però sempre conservant el gust original i autèntic de cada plat. Per mantenir els bons costums, un grup d'àvies ensenya com es fa l'autèntica pasta fresca a italians i estrangers.



Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
Hem passat un hivern molt llarg i de molta neu, però el sol ja és aquí i amb ell, la música. Els dos carrers més cèntrics de Glasgow són famosos per la gran quantitat de músics que s’hi poden trobar alhora. Aquí teniu la prova que a Escòcia no només s’hi toca la gaita.


Categories: Marta Garcia , Macceratta
Escrit per: blogeuropa
Macerata celebra la Festa d’Europa del 9 al 12 de maig. Durant aquests quatre dies es fa l’aperitiu europeu. 72 restaurants hi participen i escullen un país europeu. Decoren els seus establiments i fan menjars típics del país triat.


Publicitat


       Següent
|