LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

16/06/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Chichester- Vida d’Erasmus

-Rotterdam- Un canvi de vida

-Barcelona- Erasmus, 9 mesos després

-Londres- Mares d’Erasmus
Categories: Aran Comín , Chichester
Escrit per: blogeuropa
Independitzar-se i viure amb altres companys, adaptar-se als costums del país, estudiar en una llengua que no és la teva… així és la vida d'un Erasmus. Però com és un Erasmus en una ciutat petita d'Anglaterra com Chichester? Avui em podreu acompanyar al llarg d'un dia qualsevol durant la meva estada a la universitat d'aquesta ciutat. Anirem a comprar al supermercat, passejarem pels carrers del centre, sortirem a fer unes pintes… però on quedarà l'estudi?

Categories: Núria Botet , Rotterdam
Escrit per: blogeuropa
El programa Erasmus està d’aniversari. Durant aquests 30 anys, gairebé 5 milions d’universitaris s’han beneficiat d’una beca Erasmus, com l’Albert Fernández. El 2012 va fer l’Erasmus a la ciutat holandesa de Groningen i va ser una experiència que li va canviar la vida. Per això, el setembre passat va decidir tornar a Holanda. Aquesta vegada, per quedar-s’hi de forma indefinida.Escrit per: blogeuropa
Han passat 30 anys des que el primer estudiant d'Erasmus va arribar al seu país de destinació. Des d'aleshores, milers d'estudiants europeus han viscut experiències diverses en molts països del vell continent. La majoria, a més a més, coincideixen que l'Erasmus ha estat la millor experiència de la seva vida i que, fins i tot, els ha fet canviar les expectatives per sempre. Exemple d'això, n'és la Klara. Va arribar a Barcelona l'any passat amb una beca Erasmus per seguir els seus estudis d'Educació Primària a Catalunya. El que ella no sabia abans d'aterrar és que el destí li guardava un nova vida en aquesta ciutat.

Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
Marxar d’Erasmus és una experiència que cada vegada més estudiants emprenen. Millorar la llengua estrangera i aprendre d’una nova cultura són les bases d’aquest programa. Amb lo famós que s’ha fet el conveni, ja no només trobem estudiants sols que s’hi adhereixen, sinó que hi comencen a haver mares que emprenen el repte amb els seus fills. Aquest és el cas de la Judit Soler, una mare catalana que ha passat tot un curs acadèmic a Londres amb la seva família. En aquest documental es fa una petita denúncia de com aquests casos encara no estan gaire contemplats.

Publicitat


       Següent
|