LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa
Categories: Lorena Giménez , Varsòvia
Escrit per: blogeuropa
El Centre de Rehabilitació, Educació i Benestar TPD Helenów és un dels més capacitat arreu del país. Estan especialitzats en diverses àrees, concretament en el suport a nens i adolescents amb trastorns del desenvolupament. Disposen de diverses instal·lacions, d’entre les quals, un centre d’equinoteràpia i una granja escola, on els alumnes poden interaccionar amb els animals.
Categories: Beatriz Ortiz , Gant
Escrit per: blogeuropa
A Gant hi ha un mercat al carrer cada dia de la setmana; de tot tipus i per a tots els públics... Però els diumanges la ciutat n'ofereix quatre diferents, a punts molt representatius de la ciutat. Aquests mercats són el lloc perfecte per a passejar entre entre locals, comprar algún detall especial, i a més, una manera molt agradable de començar el dia.
Categories: Marc Español , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
Un dels esdeveniments més esperats de l’any a la progressista ciutat de Tel Aviv és la famosa marxa per l’orgull de les comunitats de lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals. Enguany, la cita s’ha centrat en reivindicar els drets dels col·lectius bisexuals, i ha reunit unes 200.000 persones, entre elles 30.000 turistes. Els dies previs, Tel Aviv ja acull multitud d’activitats per començar a escalfar motors de cara a la gran cita.16/06/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Chichester- Vida d’Erasmus

-Rotterdam- Un canvi de vida

-Barcelona- Erasmus, 9 mesos després

-Londres- Mares d’Erasmus
Categories: Aran Comín , Chichester
Escrit per: blogeuropa
Independitzar-se i viure amb altres companys, adaptar-se als costums del país, estudiar en una llengua que no és la teva… així és la vida d'un Erasmus. Però com és un Erasmus en una ciutat petita d'Anglaterra com Chichester? Avui em podreu acompanyar al llarg d'un dia qualsevol durant la meva estada a la universitat d'aquesta ciutat. Anirem a comprar al supermercat, passejarem pels carrers del centre, sortirem a fer unes pintes… però on quedarà l'estudi?


Publicitat


       Següent
|