Emissió: els diumenges, a les 21.35, al 33


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

09/11/2018: Aquesta setmana

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Florència- -Els últims artesans?

-París- -Les vinyes urbanes de París.

-Groningen- -Art del carrer

-Glasgow- -Knockengorroch Festival
Escrit per: blogeuropa
Florència es troba entre les cinc destinacions preferides d’Itàlia. Els turistes solen centrar-se en els monuments principals i sovint s’obliden de la riquesa artesanal de la ciutat. A la zona d’Oltrarno, hi trobem negocis artesanals de tot tipus. Però la seva supervivència està cada vegada més en perill. Com ho fan els propietaris per mantenir les seves botigues obertes?

Categories: Aina Sanllehí , París
Escrit per: blogeuropa
Antigament, Montmartre era un petit poble independent de la ciutat de París ple de vinyes i horts. A mesura que es va anant annexionant a la ciutat, va acabar sent víctima de l’edificació massiva. L’últim solar que els quedava lliure, però, va servir per construir la vinya més important de la ciutat. Avui, la tasca que es du a terme, tant en aquestes vinyes com en les altres vinyes de la ciutat, permet recordar la tradició vinícola de la regió.

Categories: Júlia Oliveras , Groningen
Escrit per: blogeuropa
Quan pensem en art a Groningen, el primer que ens ve a la ment és el seu museu o bé la barreja i el contrast arquitectònic dels seus edificis. Uns totalment moderns, trencadors, innovadors, i uns altres tot el contrari: tradicionals, clàssics i històrics.Però l’art a la capital del nord dels Països Baixos també es troba als carrers en formats molt diferents: escultures, fonts, o fins i tot figures compostes per llums LED en un pàrquing de bicicletes. Groningen és la ciutat del contrast arquitectònic, però també la ciutat de l’art urbà, l’art del carrer.

Categories: Eugènia Güell , Glasgow
Escrit per: blogeuropa
El Knockengorroch Festival és un festival on hi ha festa, nens, gossos i natura. Benvinguts a un lloc aïllat d'Escòcia on una vegada a l'any passen moltes coses.


Publicitat


       Següent
|