LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa
Categories: General
Escrit per: blogeuropa
Aquest dissabte 1 d'octubre a les 21:35 no et perdis al Canal 33 els següents reportatges:


-Poznan- Escoles de català.

-Lió- Art subterrani.
Categories: Gerard Oliver , Poznan
Escrit per: blogeuropa
A la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan, els estudiants de Filologia Hispànica poden escollir fer classes de llengua catalana. Ens hem colat a l’aula per esbrinar-ne els detalls i algunes curiositats.Categories: Laura Aragonés , Lió
Escrit per: blogeuropa
No és casualitat que Lió fos seleccionada com la millor destinació turística de cap de setmana d’Europa. L’art que desprèn la ciutat és interminable i s’assaboreix des de qualsevol punt de la ciutat, fins i tot des d’on ningú s’ho podria imaginar. Des de sota terra, als pàrquings.

23/09/2016: CAPÍTOL 259

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
La mobilitat ocasiona problemes en molts llocs d’Europa. Què fan per solucionar-ho? Ens pots veure al 3/24, dissabte, 24 de setembre, en dues franges, a les 11.00 i a les 18.00.


-París- Mesures contra la contaminació.

-Breda- Moure's amb consciència ecològica.

-Florència- Barreres a la mobilitat.

-Lió- El millor bicing.
Categories: Roger Manau , París
Escrit per: blogeuropa
La rutina de les grans ciutats acostuma a comportar una contaminació de l’aire que s’hi respira. París no n’és cap excepció. Cent seixanta estacions de mesura repartides per tot el departament d’Ile-de-France controlen tothora uns tres-cents elements de l’aire, dels quals quatre estan regulats per la UE: les partícules fines (PM10 i PM2,5), el diòxid de nitrogen (NO2) i l’ozó (O3).

Quan aquests quatre elements arriben a unes concentracions massa elevades (mesurades en micrograms per metre cúbic) s’activen les alarmes i s’apliquen mesures per disminuir el trànsit i augmentar l’ús del transport públic. Tanmateix, algunes associacions creuen que les institucions podrien actuar més de pressa i amb major contundència.
Publicitat


       Següent
|