LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

19/05/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Tel Aviv- Beduïns, una comunitat ignorada.

-Maastrich- Voluntaris d’obres.

-Anvers- Art amagat.

-Hamburg- La conservació del Speicherstadt.
Categories: Marc Español , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
Els àrabs beduïns, una comunitat d’unes 230.000 persones concentrada al sud d’Israel, són un dels grups més perjudicats del país a nivell social, polític i econòmic. Des que es va fundar l’Estat jueu han patit sistemàticament polítiques discriminatòries que els han obligat a canviar diverses vegades de casa, sense que se’ls arribin a reconèixer mai els seus drets sobre la terra. Ben al contrari, Israel ha apostat per negar la seva existència i per concentrar-los en el menor territori possible, encara que això vagi en detriment de la seva forma de vida tradicional.

Escrit per: blogeuropa
Maastricht és una ciutat on constantment es desenvolupen projectes de voluntariat i solidaritat. Fa poc diverses associacions de la ciutat han organitzat una jornada dedicada totalment a ajudar els altres. Els voluntaris han dedicat tot el dia sencer a fer feines domèstiques, com pintar parets o netejar jardins d’altres veïns de Maastricht. Com n’és d’important el voluntariat per als holandesos? Té Catalunya el mateix compromís cap a aquests tipus de projectes que els Països Baixos?Categories: Inés Martí , Anvers
Escrit per: blogeuropa
Els nombrosos graffitis i obres d'art de carrer que omplen els murs d'arreu d'Anvers criden l'atenció de tot visitant. Entre la multitud de pintures, hi ha la d'artistes graffiters de renom que ja han deixat la seva empremta a la ciutat. En total, s'han valorat més de 90 peces que tenen l'etiqueta "d'obra d'art de carrer". Explorem els diferents barris de la ciutat per trobar les més espectaculars.

Categories: Mar Fernández , Hamburg
Escrit per: blogeuropa
L’Speicherstadt, considerat Patrimoni de la Humanitat, amaga molt més que l’encant de la seva estètica visual gòtica, que deixa fascinat a tothom que s’hi passeja. La seva llarga història i esforç per conservar-lo han estat una lluita constant després de les afectacions a causa de les guerres.


Publicitat


       Següent
|