LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

24/03/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Reggio Emilia- Copa amb sopar inclòs.

-Sankt Pölten- La llibertat de ser infant.

-Anvers- De cap a la claveguera.

-Stuttgart- Salem, l’internat d’elit.
Escrit per: blogeuropa
A partir de quarts de set de la tarda, les terrasses dels bars “reggians” s’omplen de gent que entra i surt amb el plat ple de menjar. L’aperitiu ha esdevingut un nou àpat a casa dels italians on, pel preu d’una beguda, poden degustar un bufet d’especialitats. L’hora de l’aperitiu és una altra manera de sopar, relaxar-se i socialitzar.


Categories: Nora Porta , Sankt Pölten
Escrit per: blogeuropa
A prop de la capital de la Baixa Àustria, en el poble de Pottenbrunn, l’escola lliure s’hi està fent lloc. L’escola Lernwerkstatt amb uns 88 alumnes d’entre 6 i 17 anys desenvolupa una pedagogia centrada en l’infant, el qual és el principal responsable del seu procés d’aprenentatge. En aquesta escola hi ha diferents àrees que estan preparades per acollir les necessitats i curiositats dels infants en les diferents àrees de coneixement. Es potencia el creixement social i cooperatiu, alhora que s’enforteix el vincle amb la natura, que les escoles tradicionals normalment deixen de banda.


Categories: Maria Domingo , Anvers
Escrit per: blogeuropa
Sota els carrers del centre d’Anvers hi ha De Ruien, una xarxa de 8 kilòmetres de canals subterranis construïts a l’Edat Mitjana. Ha servit per protegir la ciutat, pel comerç, com a claveguera i fins hi tot com a camí d’escampament. Des de fa onze anys està obert al públic però els dies que plou l’aigua puja i no es pot visitar. Durant la ruta veiem que hi ha les plaques dels noms dels carrers que estan damunt nostre. Notem humitat, mola olor i hem vist alguna rata!
En el reportatge d’ avui ens posem les botes d’aigua i anem sota terra per descobrir què s’amaga!

Categories: Agil Homar , Stuttgart
Escrit per: blogeuropa
Entre muntanyes, boscos i el llac més gran d’Alemanya hi ha el Palau de Salem, on hi ha una de les 4 parts de l’internat de renom Schule Schloß Salem. Acull uns 300 estudiants que poden escollir entre el sistema alemany o el sistema d’estudis internacionals. Els que estudien el sistema alemany aprenen el mateix que en altres instituts, ja que han d’estudiar per a l’”abitur” (selectivitat). La diferència està en un grapat d’activitats pensades per ajudar-los a créixer com a persones. També han de seguir unes normes estrictes per mantenir un ordre i rentar-se la seva roba.
Publicitat


       Següent
|