LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

17/02/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Hamburg- Art a les façanes.

-Londres- El nou Fiver.

-Tel Aviv- Mudances a la força.

-Groningen- El costum de separar les escombraries.
Categories: Mar Fernández , Hamburg
Escrit per: blogeuropa
L'street art sembla envair Hamburg. Tot i ser un art il•legal i donar, com alguns
diuen, una imatge bruta de les ciutats, a aquesta metròpoli li aporta un gran
atractiu turístic. A més, el que s'hi troba va més enllà del que tots coneixem com
a grafitti. Moltes històries de grans professionals, alguns coneguts internacionalment, s'amaguen darrera de les seves obres d'art.


Categories: Ariadna Reche , Londres
Escrit per: blogeuropa
Aquest passat 13 de setembre el Regne Unit canviava el seu bitllet de 5 lliures per una versió millorada del mateix. El nou model presenta una característica innovadora respecte d'altres monedes europees; és impermeable.
Els material usat en, com es diu aquí, el nou "fiver" és un plàstic prim i molt flexible. Aquest canvi allarga la vida útil de la moneda fins a dues vegades i mitja.
El bitllet antic encara segueix circulant però cada cop se’n veuen menys. El 5 de maig és l'últim dia que s'acceptarà a les botigues.


Categories: Marc Español , Tel Aviv
Escrit per: blogeuropa
El barri de Jaffa, situat al sud de Tel Aviv, va ser durant molt de temps la ciutat més important i vibrant de Palestina. Actualment, però, la poca població àrab que hi queda s’està veient obligada a marxar per culpa del procés d’elitització en què es troba immersa la zona.Escrit per: blogeuropa
Reciclar és una de les accions més importants que podem emprendre els ciutadans per ajudar el medi ambient. Als Països Baixos en són molt conscients i, a més a més, les polítiques impulsades per part del govern ajuden a que així sigui. Les màquines per reciclar ampolles i obtenir reemborsament al supermercat o l’innovador sistema d’escombraries robotitzades a la ciutat de Groningen són alguns dels exemples que demostren les possibilitats infinites que contribueixen a conservar un món net de pol•lució per a tots.Publicitat


       Següent
|