LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

17/11/2017: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-París- Una ciutat de cine

-Praga- El nou disseny txec

-Roskilde- Refugiats i universitaris

-Rouen- “Fête du Ventre“
Categories: Clàudia Sacrest , París
Escrit per: blogeuropa
Com és estudiar cinema a París? El setè art va néixer a finals del segle XIX amb la marca francesa dels germana Lumière, que van inventar el cinematògraf. Des de llavors, França sempre ha incentivat la producció audiovisual. Recorrerem els carrers del barri de Montmartre —on hi ha l’Església del Sagrat Cor— per resseguir diferents escenaris de pel·lícules, trobar-se sales de cinema amb molta història i veure com s’aprèn cinema en una de les millors escoles del país.
Categories: Emma Coll , Praga
Escrit per: blogeuropa
Aquest octubre s’ha celebrat el Designblok, el Festival Internacional de Disseny a Praga. Aquest és l’esdeveniment més gran de disseny a centre Europa i agrupa moda, joieria i producte. L’objectiu principal és donar suport a joves dissenyadors. Un bon exemple n’és la Diploma Selection Competition on els millors alumnes de disseny a Europa presenten els seus treballs finals. Alhora però, aquest festival busca promoure el disseny de la República Txeca.

Categories: Raquel Gil , Roskilde
Escrit per: blogeuropa
Hi ha diferents iniciatives en relació a la integració dels refugiats a Dinamarca. Una d'aquestes iniciatives va ser un projecte d'emprenedoria que va sorgir d'un grup estudiantil a la Universitat de Roskilde. El projecte és anomenat: Students refugees, que consisteix en la integració de persones refugiades a l'educació a diferents Universitats daneses. Concretament, l’any passat uns 20 estudiants van ser acceptats a aquestes Universitats.Categories: Berta Boter , Rouen
Escrit per: blogeuropa
La Fête du Ventre de Rouen se celebra cada any a la ciutat per donar a conèixer la cultura gastronòmica de la Normandia. Una bona oportunitat per tastar els millors formatges, creps i sidres de la zona, així com altres aliments més atípics. Un exemple de com la cultura i la gastronomia van agafades de la mà.

Publicitat


       Següent
|