LES NOSTRES EMISSIONS: al 33, els dissabtes i diumenges, a les 21.45, i al 3/24, els dissabtes, a les 11.00 i a les 18.00.


Mapa 2016-17 Volda Tampere Aarhus Hamburg Varsòvia Berlín Groningen Rotterdam Londres Cork Anvers Chichester Gant Maastrich Stuttgart Sankt Pölten Milà Venècia Reggio de l'Emilia Lisboa

19/01/2018: AQUESTA SETMANA

Categories: General
Escrit per: blogeuropa
-Nimega- Pianos amb llibertat

-Vílnius- “Literatu gatvé”

-Lovaina-la-Nova- L’esperit Tintín

-Moscou- Moscou sobre gel
Categories: Berta Lacruz , Nimega
Escrit per: blogeuropa
Nimega abraça el projecte de Rhea Elise que consisteix en portar la música a tothom a través de pianos a l’aire lliure. Tothom pot tocar-los i amenitzar l’ambient. De fet, si arribeu en tren a la ciutat les notes del piano més popular de la ciutat us donaran la benvinguda.

Categories: Miriam Viso , Vilnius
Escrit per: blogeuropa
Caminant pels carrers del casc antic de Vílnius és fàcil perdre’s. Durant una
d’aquestes petites excursions no planejades es fàcil acabar en carrers poc
coneguts però molt especials, com el carrer de la literatura, un espai on les arts
plàstiques i literàries s’uneixen per crear un ambient únic.Escrit per: blogeuropa
Quan arriba el cap de setmana, Louvain-la-Neuve es transforma. De ser una ciutat universitària passa a ser una ciutat família amb molta presència de nens al carrer. L’”esperit Tintín”, en diuen els més grans de la ciutat. El famós personatge de còmic i dibuixos animats belga està molt present a Louvain-la-Neuve, que compta amb un museu dedicat al seu creador, Hergé.Categories: Laia Puig , Moscou
Escrit per: blogeuropa
A partir del novembre, la ciutat de Moscou queda immersa en el llarg hivern rus. Però això no és motiu per quedar-se a casa. A part de les guerres de neu i la construcció de ninots, anar a patinar sobre gel és una activitat habitual per molts russos, que presumeixen de tenir les pistes més grans d’Europa. Hi van sols, en família o amb amics, per passar l’estona o per entrenar-se. Anar a patinar és molt més que fer filigranes: vol dir, també, parar en un cafè a peu de pista, i ballar a ritme de discoteca.
Publicitat


       Següent
|