Fotografia d'una de les parets de L'Auditori

Si heu anat últimament a L'Auditori de Barcelona, potser us haurà extranyat veure la inscripció "L'Auditori amb els grans d'Europa". El motiu és que estem d'enhorabona: des del desembre passat, la sala de concerts barcelonina ha entrat a formar part d'ECHO (European Concert Hall Organization), l'associació que reuneix alguns dels principals auditoris europeus.

L’accés a ECHO és força restringit. Només són seleccionats els auditoris més rellevants i amb alta capacitat de programació i cal passar per un procés durant el qual l’associació fa un examen de l’activitat del centre. L’Auditori és la primera i única sala de l’estat espanyol que ha entrat a formar part de l’associació.

Pertànyer a ECHO, més enllà del prestigi internacional que representa per L’Auditori, permetrà participar en programes conjunts, coproduccions i intercanvis amb la resta de membres de l’associació.

Les altres 15 sales adherides a ECHO són: Cité de la Musique (París), Barbican (Londres), Royal Festival Hall (Londres), Kolner Philharmonie (Colònia), Wiener Konzerthaus (Viena), Philharmonie Luxembourg (Luxemburg), Theatre des Champs-Elysees (París), BOZAR (Brussel·les), Gesellschaft der Musikfreunde in Wien (Viena), Stockholms Konserthus (Estocolm), Het Concertgebouw (Amsterdam), Town Hall & Symphony Hall Birmingham (Birmingham), Megaron (Atenes), Festspielhaus (Baden-Baden), ElbPhilharmonie (Hamburg).

Nota: Informació facilitada per L'Auditori

SI VOLEU SENTIR EL REPORTATGE QUE VAM EMETRE RELACIONAT AMB AQUESTA NOTÍCIA, PODEU ENTRAR EN AQUEST APARTAT DE LA PÀGINA WEB DEL NOSTRE PROGRAMA

Per veure la imatge més gran fes clic a sobre.