null

Aquest cap de setmana s'han fet a Valladolid les Jornades de Musicoteràpia en Medicina, organitzades per l'Associació de Professionals de la Músicoteràpia. Hi hem estat, i dimecres us oferirem un reportatge sobre la relació entre aquestes dues disciplines.

Aprofitant l'estada en terres castellanes, hem parlat amb Enrique Rojas, màxim responsable de l'Auditori del Centre Cultural Miguel Delibes de Valladolid, el més nou de l'Estat, dissenyat per l'equip de l'arquitecte Ricard Bofill. També hem xerrat amb Alejandro Posada, director titular de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó. Les dues entrevistes les sentirem pròximament.

Finalment, hem visitat una exposició interessant que es fa al Museu de la Ciència de Valladolid i que es pot veure fins a finals de gener. El títol és "Escucha el Universo. Una exposición cómoda", i tracta del so en relació a quatre àmbits: el cosmos, la Terra, la vida i la civilització. Organitzada a través de molts panells explicatius, la mostra permet escoltar sons de tota mena.