Benvinguts/des!

Aquesta nit comença una nova aventura radiofònica, "Blog de nit". És un espai que us acompanyarà cada dia -quan no hi hagi transmissions i òperes en directe-, de dilluns a divendres, de 10 a 11 de la nit.

Vol ser una mica més que un programa informatiu sobre música. Vol acostar-vos a la realitat del que passa arreu del món al voltant de la música clàssica i també fer-vos coneixer iniciatives i propostes curioses i interessants.

El primer programa serà una mica més tard de l'horari habitual, degut a la transmissió que Catalunya Música farà en directe des de la Quinzena Musical de Sant Sebastià. Començarem cap a les 22.15h. En aquesta primera edició tindrem Àlex Robles, coordinador de la nostra emissora, que ens comentarà les novetats més destacades de la temporada 2007-2008 a Catalunya Música. També podrem sentir el reportatge que ens ha preparat l'Anna Jover sobre un curs de música que s'ha fet aquest agost a Solsona.

Ens agradaria molt que vosaltres també participéssiu en el nostre programa, especialment a través d'aquest blog.

Si teniu propostes o informacions sobre música clàssica que penseu que val la pena de compartir, escriviu-nos un correu electrònic a blogdenit@catmusica.cat.

Us hi esperem!