Prix Europa, els premis europeus de mitjans de comunicació

El web de Catclassica.cat ha estat nominat als Prix Europa, que destaquen els treballs dels mitjans de comunicació de l'àmbit europeu.

Catclassica.cat, un web que ha nascut aquest 2008, de la mà de Catalunya Música, i que reprodueix música clàssica d’autors i intèrprets catalans les 24 hores del dia, amb informació complementària al moment dels temes i autors que van sonant, seguint la filosofia que va néixer amb iCat fm.

També ha estat nominat el web d'"Els diaris de Pascal", l'ambiciosa producció multiplataforma de TV3. Aquest documental de ficció va apostar de manera decidida per donar informació complementària tant a través de la TDT com del web, on es poden veure els capítols, materials extres o el blog de Pascal.

La coproducció de TV3, "The Madrid Connection" també ha estat nominada en els mateixos premis en la categoria de fets d'actualitat.

Aquests guardons es lliuraran a Berlín durant la celebració del Prix Europa, que es farà del 18 al 25 d'octubre. Es donen cada any, des del 1987, per destacar les millors produccions europees en televisió, ràdio i mitjans emergents amb la intenció de publicitar-les per tot Europa i donar suport a la seva distribució i al seu ús.

Una bona notícia, i tant que sí, més enllà de si es guanya o no aquest guardó.

Per cert, heu visitat alguna vegada Catclàssica?
Què us sembla aquest canal temàtic?

Catclassica.cat