Arxius

Estas veient: juny 2008

25/06/2008: GREC'08

Categoria: Festivals
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Detall del cartell del GREC'08

Avui comença una nova edició del festival d'estiu de Barcelona. El Grec d'enguany, al contrari del que ha passat els últims temps, sí que ha programat propostes "clàssiques". És el cas del concert inaugural, que es farà aquesta nit i que Catalunya Música us oferirà en directe. Per aquest motiu, el "Blog de nit" d'avui el podreu escoltar només a través d'internet. A partir de les 22 h el trobareu penjat a la pàgina web www.catmusica.cat/blogdenit.

Programa complet del GREC'08
Categoria: Festivals
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Cartell del IX Festival de Músiques Religioses i del Món de Girona

Del 25 de juny al 16 de juliol Girona acollirà una nova edició del seu festival de música religiosa i del món. En vam parlar divendres amb els màxims responsables artístics, Víctor Garcia de Gomar i David Ibàñez. Si vols recuperar l'entrevista, fes clic AQUÍ!

Programa del IX Festival de Músiques Religioses i del Món
Web del Festival
Categoria: Festivals
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Detall del cartell del I Festival d'Arpa de Sentmenat

Trobar festivals monogràfics dedicats a instruments és habitual. N'hi ha de guitarra, de piano, d'orgue. Ara, el que ja no és tan habitual és que s'organitzi un festival dedicat a l'arpa. La població de Sentmenat n'enceta un aquest cap de setmana. Hi haurà concerts i exposició d'arpes de tota mena. A més, totes les activitats són gratuïtes. De tot plegat en volem parlar aquest dijous amb Germán Ocaña, el seu director artístic i màxim impulsor.

Informació del I Festival Internacional d'Arpa de Sentmenat
Categoria: Festivals
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Cartell de Carlos Pazos per al Festival de Cadaqués 2008

Divendres us vam oferir un reportatge sobre el Festival Internacional de Música de Cadaqués, a partir del que es va dir a la roda de premsa. Si voleu tornar-lo a escoltar, feu clic AQUÍ!

Web del Festival de Cadaqués
Dossier de premsa del 37è Festival

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA