Categoria: Publicacions
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Portada de la revista Ópera Actual núm. 111

La revista Ópera Actual, especialitzada en òpera i amb seu a Barcelona, es pot adquirir a partir d'ara també a través d'internet, en versió electrònica. Aquesta modalitat, que permet consultar el contingut íntegre de la publicació a l'ordinador, de mica en mica es va estenent pel que suposa d'estalvi de paper i espai. El preu és inferior i permet també una difusió més gran.

Per estrenar aquesta novetat, el número 111 d'Ópera Actual, el corresponent al mes de juny, es pot llegir de manera gratuïta. Fes clic AQUÍ!

20/03/2008: Ricordi, 200 anys

Categoria: Publicacions
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Categoria: Publicacions
Escrit per: Pere Andreu Jariod
És una de les publicacions amb més prestigi dins del món de la música antiga. Enguany compleixen 10 anys i ho celebren amb un número especial que surt editat aquest mes de febrer, on el compositor a qui dediquen un article en profunditat és Johann Gottlieb Goldberg, el deixeble de Johann Sebastian Bach que dóna nom a unes famoses "Variacions". D'aquest número de "Goldberg" en destaca també una entrevista amb el veterà musicòleg Robbins Landon, especialista en Mozart y Haydn i en general en la música del classicisme.

De tot plegat en parlarem aquest dilluns amb Javier Rozas, el director d'aquesta publicació que té la seu a Pamplona. També sortejarem uns quants exemplars del número 50 entre els oients.

Portada de la revista "Goldberg" 50

17/02/2008: "la Simfònica" 20

Categoria: Publicacions
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Ja està disponible un nou número de "la Simfònica", la revista que edita l'Orquestra Simfònica del Vallès. Si us la voleu descarregar en format pdf, feu clic aquí!

Per descarregar-la feu un clic sobre la imatge de la portada
 

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA