Arxius

Estas veient: octubre 2008

28/10/2008: El Cor del Nasdaq

Categoria: Vídeos
Escrit per: Pere Andreu Jariod


En vam parlar ahir amb el Miquel Jarque a la secció "Clàssica 2.0". Aquest és el cor que interpreta en funció de com fluctuï l'índex Nasdaq del mercat borsari nord-americà.

Si voleu recuperar la secció, feu clic AQUÍ!
Categoria: Vídeos
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Fa uns dies que hem penjat al YouTube un reportatge de dos minuts i mig que explica què és i com funciona CatClàssica. Si el voleu veure, només cal que feu clic!

Categoria: Vídeos
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Aquesta nit fem el "Blog de nit" número 250. Serà un programa que només podreu seguir per internet ja que, a l'hora habitual del nostre espai, Catalunya Música us ofereix en directe la transmissió de l'òpera "Tiefland", d'Eugen d'Albert, des del Gran Teatre del Liceu.

A tall de regal, us oferim aquest vídeo que ens van fer descobrir des del "Blog de La Pàgina Musical" i amb el qual esperem que passeu una estoneta divertida.

Categoria: Vídeos
Escrit per: Pere Andreu Jariod
El cap de setmana que ve obrirà les portes el nou Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. L'estrena serà amb dos concerts, que es faran els dies 11 i 12 d'octubre, on hi participaran un quartet de solistes vocals format per María Hinojosa, María José Suárez, Antonio Comas i Xavier Mendoza, l'Agrupació Polifònica de Vilafranca, el Cor Infantil L'Espinguet i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, dirigits per Pere Lluís Biosca.

El programa està format pel "Magnificat", de Johann Sebastian Bach, i la "Cantata de Sant Nicolau", de Benjamin Britten.

D'aquesta inauguració en parlarem la setmana que ve al "Blog de nit" però, de moment, aquí teniu aquest vídeo on podreu veure'n algunes imatges.


 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA