Arxius

Estas veient: febrer 2008
Categoria: Òpera
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Aquest dimecres sentirem l'entrevista que vam tenir divendres passat amb Eduardo López Banzo, el responsable musical de la producció de l'òpera "Orlando" que aquests dies es pot veure al Palau de les Arts Reina Sofia de València. Es tracta del primer títol barroc que acull el nou teatre d'òpera valencià. També ens visitarà el crític Xavier Cester, amb qui comentarem precisament aquesta obra.

"Orlando", de Haendel, a València. Foto de Tato Baeza
"Orlando", de Haendel, a València. Foto de Tato Baeza

» Veure més

Categoria: Òpera
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Publicitat de la projecció de l'òpera "Elektra" a cinemes de tot l'Estat

L’òpera "Elektra" de Richard Strauss es retransmetrà en directe, en alta definició i via satèl·lit a 16 sales de CINESA de tot Espanya.

Aquest dilluns, 25 de febrer, a les 20.00 h., es podrà veure en rigorós directe, a les sales CINESA, la retransmissió de l’òpera "Elektra" que es representa en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Aquesta experiència, pionera a Espanya, permetrà transportar la màgia de l’òpera a diferents punts de la geografia espanyola, en directe, en alta definició i via satèl·lit, gràcies a la col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu i les sales de cinema CINESA.

La realització començarà 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, amb un gran pla general de la sala del Liceu i amb so directe, de manera que els espectadors de les diferents sales de cine podran veure i escoltar el que passa al Teatre i sentir-se partícips d’una veritable nit d’òpera.

"Elektra" es podrà veure a les sales de Barcelona (Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa La Maquinista, Cinesa Parc Vallés-Terrassa), Biscaia (Cinesa Artea), Las Palmas de Gran Canària (Cinesa Siete Palmas), Madrid (Cinesa Proyecciones, Cinesa Las Rozas Heron City, Cinesa Príncipe Pío), Oviedo (Cinesa Parque Principado), Palma de Mallorca (Cinesa Festival Park), Santander (Cinesa Santander) Santiago de Compostel·la (Cinesa Área Central), Sevilla (Cinesa Plaza de Armas), València (Cinesa Bonaire) i Saragossa (Cinesa Gran Casa).

Les localitats tindran un preu únic de 14€ (11€ pels abonats del Liceu i pels espectadors amb Cinesacard).

Informació facilitada pel Gran Teatre del Liceu.
Categoria: Òpera
Escrit per: Pere Andreu Jariod
"Elektra". Foto d'Antoni Bofill

Del 9 de febrer al 3 de març, el Gran Teatre del Liceu acollirà un total de 7 representacions de l'òpera en un acte "Elektra", de Richard Strauss.

Fitxa de la producció
Resum argumental
Biografies dels intèrprets
Article de Jaume Radigales

"Elektra". Foto d'Antoni Bofill

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA