Arxius

Estas veient: setembre 2008
Categoria: Discos i DVD
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Hi ha maneres i maneres de publicitar les coses. Aquest anunci de l'Orquestra de Cambra de Zurich ens ha semblat original i modern. És com dir "agafeu-vos fort!". Què en penseu?

Categoria: Discos i DVD
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Una de les millors produccions de l'última edició del Festival GREC de Barcelona el muntatge de la coreògrafa alemanya Sasha Waltz de l'òpera "Dido i Enees", de Henry Purcell. Es va fer el mes de juliol al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), i només es va poder veure durant quatre dies, amb totes les entrades venudes.Malauradament nosaltres no hi vam poder anar però ara tenim l'oportunitat de recuperar-ho a través del DVD, del segell Arthaus, que s'acaba d'editar.

Portada del "Dido i Enees", de Purcell, en el muntatge de Sasha Waltz
Categoria: Discos i DVD
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Dilluns a la secció "Clàssica 2.0", del Miquel Jarque, vam parlar del canal televisiu Medici.tv que la productora Medici Arts té a internet.

Ara hem sabut que aquest segell acaba d'editar un nou DVD que farà les delícies de tots els seguidors de la pianista argentina Martha Argerich. El títol és "Martha Argerich. Evening Talks" ("Converses nocturnes"). Conté un documental d'una hora i inclou també 38 minuts de música provinent d'assajos i concerts.

DVD "Martha Argerich. Evening Talks"

El documental és de Georges Gachot, de l'any 2002, i va guanyar nombrosos premis a festivals d'arreu del món, com ara el Prix Italia 2002, el Golden Prague 2002, el Premi Asolo o el Premi Unesco del Festival Internacional de Films d'Art i Pedagògics. En DVD s'ha publicat aquest mateix any. Es pot seguir amb subtítols en castellà.

El web del documental és www.argerich-eveningtalks.com.

Aquí teniu el tràiler:


 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA