Arxius

Estas veient: setembre 2008

27/09/2008: El Primer Palau 2008

Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
El cicle El Primer Palau arriba a l'edició número 13

Dimecres que ve comença el 13è cicle El Primer Palau, organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Dilluns comentarem el més destacat de l'edició d'aquest any amb Lluís Millet, assessor musical del Palau. Mentrestant, aquí teniu el dossier, on podeu consultar dates, horaris, intèrprets i obres. El preu serà sempre d'11 euros.

Dossier del cicle "El Primer Palau" 2008

El dia 19 de novembre, a més, es farà una taula rodona, que moderarà Maria Gorgues, sota el títol "La música clàssica en els mitjans de comunicació".
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Anunci del Festival Mozart 2008

Ja ha començat la temporada de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Com sempre, és el Festival Mozart el que dóna el tret de sortida. Christian Zacharias el dirigeix i enguany es titula genèricament "Mozart a París".

Dossier de premsa del Festival Mozart 2008
Descarrega't el programa del cicle
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Orquestra Simfònica del Vallès

Aquesta tarda comença la nova temporada dels "Concerts Simfònics al Palau". Un cicle de concerts que realitza l'Orquestra Simfònica del Vallès des de fa tretze anys. Podríem dir que d'alguna manera és l'estrena de la nova temporada al Palau de la Música Catalana. Un primer concert especial, de celebració: 40 anys de carrera artística del violoncel·lista Lluís Claret i del seu germà, el violinista Gerard Claret.

En programa, el "Doble concert" de Brahms, l'obertura "Les Hèbrides" de Mendelssohn i "El Moldau", de Smetana.

Nosaltres vam tenir els Claret divendres al "Blog de nit". Si voleu recuperar l'entrevista, ho podeu fer a través de la nostra pàgina web www.catmusica.cat/blogdenit.

I si el que voleu és consultar la resta dels concerts del cicle, feu clic AQUÍ!

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA