Arxius

Estas veient: maig 2008

22/05/2008: 10 anys del CCAEG

Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida

El Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida celebra diumenge que ve, a les 19 h, el Concert del X Aniversari. Hi sonarà la versió per a dos pianos i percussió de "Carmina Burana", de Carl Orff. En parlarem aquesta nit amb Xavier Puig, el seu director.

Web del Cor
Llibret commemoratiu de l'anivesari
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Cicle Música del segle XX-XXI

Aquest dilluns comença una nova edició del Cicle de Música del segle XX-XXI, organitzat per la Fundació Música Contemporània. Enguany seran 8 concerts gratuïts, que es faran entre el 19 de maig i el 10 de juny a l'Ateneu Barcelonès.

Díptic del cicle 2008
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Maig Coral del Barcelonès 2008

Aquest divendres comença la 25a edició del Maig Coral del Barcelonès que organitzen des de la FCEC. Enguany seran quatre concerts compartits, que es faran a l'Oratori de Sant Felip Neri, en un cicle que tindrà lloc els divendres fins al 30 de maig.

Escolta l'entrevista a Jordi Subirà i Montserrat Cadevall

Programa del Maig Coral del Barcelonès 2008
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
13a temporada del cicle Concerts Simfònics al Palau

Fa uns dies es va presentar en roda de premsa la nova temporada del cicle Concerts Simfònics al Palau, de l'Orquestra Simfònica del Vallès. En total seran 10 programes que començaran el 20 de setembre i que s'allargaran fins al 6 de juny.

Del que es va dir a la presentació en sentirem el més destacat en un reportatge que us oferirem aquesta nit.

Escolta el reportatge de la 13a temporada de "Simfònics al Palau"

Dossier de premsa de la temporada 2008-09
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Banderola anunciant el concert de Bobby McFerrin amb l'Orfeó Català

Divendres arriba un dels concerts més originals del cicle "Els concerts del centenari", organitzats per celebrar el segle de vida del Palau de la Música Catalana. Un concert ple d'improvisacions que tindrà el cantant Bobby McFerrin com a mestre de cerimònies.

Web de Bobby McFerrin: www.bobbymcferrin.com

L'Anna Jover prepararà un reportatge sobre aquesta experiència original que sonarà en el programa del dilluns 12 de maig.

Anunci del concert de Bobby McFerrin amb l'Orfeó Català

Mentrestant, aquí teniu un vídeo d'un concert que es va fer a la plaça del Mercat de la ciutat de Leipzig, el dia que es complien exactament 250 anys de la mort de Johann Sebastian Bach.

Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Els tindrem dimarts a la Sala 1 Pau Casals, de L'Auditori. El concert l'han titulat "A Venezia!!" i forma part del Festival de Música Antiga de Barcelona. En un principi havien d'actuar a la Sala Oriol Martorell (Sala de cambra) però aviat es van esgotar les entrades.


"Xacona", de Tarquinio Merula

Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Fringe 2008

Aquest cap de setmana, dins del XXXI Festival de Música Antiga de Barcelona, es farà una nova edició del Fringe, una mena de festival paral·lel o "off festival" que ens dóna l'oportunitat d'escoltar petits concerts de joves intèrprets vinguts d'arreu.

Si us agrada la música antiga i encara no coneixeu aquest cicle de concerts gratuïts, val la pena que el proveu. Es fa en dos dies, dissabte i diumenge, en horaris diversos (12 h, 13 h, 18 h i 19 h).

Dossier del Fringe 2008

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA