Arxius

Estas veient: febrer 2008
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
El Palau d'Euskalduna de Bilbao acull una nova edició del festival Musika-Música. Enguany ofereixen quatre dies de concerts, des d'avui fins diumenge. Hi trobem música de cambra, coral, simfònica, vocal, en concerts que no acostumen a passar dels 3/4 d'hora, amb interessants intèrprets d'aquí i de fora.

Aquesta vegada el gran protagonista és Franz Schubert o, més ben dit, la seva música. Nosaltres hi anirem aquest cap de setmana i en parlarem la setmana que ve.

Cartell informatiu del Musika-Música
Web del festival

El senyor de les bambes és Franz Schubert!
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Dissabte, 1 de març, entre les 11 del matí i les 10 del vespre, el Conservatori Municipal de Música de Barcelona (c/ del Bruc, 110) acollirà una trentena de propostes musicals, totes gratuïtes, on hi participaran 250 alumnes del centre i també la Banda del Conservatori del Sabadell.

Si vols veure en detall les propostes fes clic!
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

Són 6 concerts i es faran de l'1 de març al 31 de maig. En parlarem aquest dimarts en una edició del "Blog de nit" que només es podrà seguir per internet, a causa de la transmissió operística que hi haurà des del Gran Teatre del Liceu.

Dossier del cicle Cobla, Cor i Dansa al Palau
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Per veure-ho més gran fes clic!

Cap de setmana intens el del grup instrumental BCN 216. Dissabte estrenen un nou muntatge escènic de "Pierrot Lunaire", d'Arnold Schoenberg, dirigit per Peter Konwitschny. Un concert que, per cert, és d'entrada gratuïta, i en què també participarà la soprano Young-Hee Kim i que dirigirà Virginia Martínez.

El programa també inclou les obres "Snow in June", de Tan Dun, i el "Quartet de corda", de Jep Nuix.

Programa del concert
La proposta de Peter Konwitschny per al "Pierrot Lunaire"

El BCN 216
Peter Konwitschny

També aquest cap de setmana, concretament diumenge, el BCN 216 serà a Berlín per participar a la Berlinale, en un concert especial que inclourà tres projeccions d'Un chien andalou, film mut de Luis Buñuel, a partir de les composicions de tres autors diferents.

Dossier de premsa del projecte

Del que el BCN 216 farà a Berlín en parlarem aquest divendres a la secció "El violí vermell", amb Xavier Cazeneuve, a partir del que ens ha explicat David Albet, director artístic d'aquest conjunt.

Berlinale 08

"Un chien andalou" (1)"Un chien andalou" (2)

14/02/2008: Dijous concert!

Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Cartell del cicle "Dijous Concert"

El Conservatori Municipal de Música de Barcelona ha engegat una nova tanda de concerts gratuïts que es fan els dijous a les 8 del vespre, del 7 de febrer al 13 de març.

La seu del conservatori és al carrer Bruc, núm. 110.

Descarrega't el pdf amb més informació o visita el web www.cmmb.cat!

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA