Ja hi tornem a ser!
Amb les piles carregades i disposats a encetar la segona temporada del "Blog de nit". Esperem que hagueu gaudit del merescut descans i també, per què no, de bona música.

Nosaltres tornarem a l'antena de Catalunya Música dilluns que ve, 8 de setembre. Abans ja volem posar en marxa el blog del "Blog".

D'entrada, per avançar-vos algunes novetats d'aquesta temporada. Tindrem noves seccions, algunes desapareixeran i altres canviaran de dia.

Dilluns serà el dia de "Clàssica 2.0". El Marc Serena s'ha agafat un any d'excedència i el seu lloc l'ocuparà el Miquel Jarque, a qui podeu seguir, per cert, a través d'iCat fm i que té aquest interessant blog sobre internet i noves tecnologies.

Dimarts, continuarem parlant amb algun dels nostres corresponsals. Aquesta temporada la Gemma Casadevall substituirà l'Oriol Serra a Berlín, perquè l'Oriol ara està a Brussel·les.

Dimecres, tindrem l'Anna Jover i el seu reportatge setmanal a "La música des de dins".

Dijous, música coral.

I, divendres, Xavier Cazeneuve deixa la música de cinema (el podeu continuar escoltant setmanalment al programa "El violí vermell" i seguint a través del seu blog) per endinsar-nos en el món de la història.

No hi faltaran les col·laboracions del Xavier Cester, de la FCEC, de l'ESMUC i moltes altres coses.

A banda d'això, també tenim moltes ganes que us feu vostre el programa. Que ens proposeu temes per les seccions, que participeu i opineu tant com volgueu, deixant comentaris en aquest blog o bé enviant un correu electrònic a blogdenit@catmusica.cat. Setmanalment us oferirem obsequis en forma de llibres, discos o DVD. Animeu-vos-hi!!!

Si voleu consultar els continguts de la primera temporada, feu clic AQUÍ!