Detall del cartell que anuncia la retransmissió televisiva. Per veure'l en gran, fes clic!

Dimarts que ve Josep Carreras, acompanyat al piano per Lorenzo Bavaj, oferirà un recital al Gran Teatre del Liceu, amb el qual es vol celebrar el cinquantè aniversari del debut del tenor barceloní a l'escenari de la Rambla.

Aquest concert, que començarà a les 20 h, el podreu sentir en directe, a través de Catalunya Música, amb els comentaris de Jaume Radigales, i veure'l en diferit, a partir de les 21.45 h, per TV3, pel web de Catalunya Música i pel Canal Internacional de Televisió de Catalunya. Aquesta mateixa emissió es podrà seguir també, gratuïtament, a través d'una pantalla gegant, de 36 m2, que quedarà instal·lada a la Plaça del Mar, a la platja de Sant Sebastià de Barcelona.

Finalment, demà dissabte, a partir de 3/4 d'onze de la nit, el Canal 33, ofereix el reportatge "Josep Carreras a escena: 50 anys del debut al Liceu", dirigit per Maria Gorgues.

Les localitats per veure el recital de Carreras a la platja són gratuïtes i es poden recollir a partir del 12 de juny a:

FUNDACIÓ TOT RAVAL
Plaça Caramelles, 8
De dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 h i de 16 a 19 h

CLUB NATACIÓ ATLÈTIC-BARCELONETA
Plaça del Mar, s/n
De dilluns a dissabte de 7 h a 22.30 h i diumenges de 8 h a 19.30 h

AGRUPACIÓ DE COMERCIANTS I INDUSTRIALS DE LA BARCELONETA
C/ Sant Miquel, 41-43, baixos
De dilluns a divendres de 16 h a 20 h

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA BARCELONETA
Guiter, 33-35, baixos
De dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h

Aquesta localitat dona dret a un seient reservat en la zona de cadires de la plaça. Aforament de cadires limitat. Màxim dues localitats per persona fins que s'exhaureixin.