Arxius

Estas veient: 18 febrer 2008
Categoria: Publicacions
Escrit per: Pere Andreu Jariod
És una de les publicacions amb més prestigi dins del món de la música antiga. Enguany compleixen 10 anys i ho celebren amb un número especial que surt editat aquest mes de febrer, on el compositor a qui dediquen un article en profunditat és Johann Gottlieb Goldberg, el deixeble de Johann Sebastian Bach que dóna nom a unes famoses "Variacions". D'aquest número de "Goldberg" en destaca també una entrevista amb el veterà musicòleg Robbins Landon, especialista en Mozart y Haydn i en general en la música del classicisme.

De tot plegat en parlarem aquest dilluns amb Javier Rozas, el director d'aquesta publicació que té la seu a Pamplona. També sortejarem uns quants exemplars del número 50 entre els oients.

Portada de la revista "Goldberg" 50
Categoria: Catalunya Música
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Catclassica.cat, el nou canal de música catalana de Catalunya Música

Avui comença a funcionar oficialment Catclassica.cat, un portal d'internet de música i notícies de música clàssica i contemporània en català. Un portal on les músiques que hi sonen són d'autors i intèrprets catalans.

Descarregueu-vos la nota de premsa.

Nosaltres en parlarem en detall dimecres que ve amb Àlex Robles (coordinador de Catalunya Música) i Carles Lobo (responsable de continguts de Catclassica.cat), a la secció "Clàssica 2.0", que presenta el Marc Serena. Mentrestant, si voleu navegar per aquest nou projecte, ja ho sabeu: www.catclassica.cat.

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA