Arxius

Estas veient: 15 febrer 2008
Categoria: Cicles i concerts
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Per veure-ho més gran fes clic!

Cap de setmana intens el del grup instrumental BCN 216. Dissabte estrenen un nou muntatge escènic de "Pierrot Lunaire", d'Arnold Schoenberg, dirigit per Peter Konwitschny. Un concert que, per cert, és d'entrada gratuïta, i en què també participarà la soprano Young-Hee Kim i que dirigirà Virginia Martínez.

El programa també inclou les obres "Snow in June", de Tan Dun, i el "Quartet de corda", de Jep Nuix.

Programa del concert
La proposta de Peter Konwitschny per al "Pierrot Lunaire"

El BCN 216
Peter Konwitschny

També aquest cap de setmana, concretament diumenge, el BCN 216 serà a Berlín per participar a la Berlinale, en un concert especial que inclourà tres projeccions d'Un chien andalou, film mut de Luis Buñuel, a partir de les composicions de tres autors diferents.

Dossier de premsa del projecte

Del que el BCN 216 farà a Berlín en parlarem aquest divendres a la secció "El violí vermell", amb Xavier Cazeneuve, a partir del que ens ha explicat David Albet, director artístic d'aquest conjunt.

Berlinale 08

"Un chien andalou" (1)"Un chien andalou" (2)

Categoria: Cinema
Escrit per: Pere Andreu Jariod
El compositor John Corigliano

Aquest divendres a la secció de música i de cinema "El violí vermell" que cada setmana ens acosta el Xavier Cazeneuve recordarem qui és John Corigliano, compositor nord-americà que aquest dissabte fa 70 anys, autor, entre altres obres, de la música de la pel·lícula que dóna nom a la secció. Un film que va guanyar l'Oscar a la millor banda sonora.


Tràiler d''El violí vermell''El violí vermell'
'El violí vermell'
'El violí vermell'

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA