Els divendres al programa ens agrada parlar d'història. Ho fem amb la companyia del Xavier Cazeneuve a la secció "La música de Clio", un apartat del "Blog de nit" que parteix de dues premisses:

La primera és que no ens dediquem a repassar grans fets ni grans efemèrides de la història de la música. Ens aturem en casos concrets, fets particulars que ens semblen curiosos o representatius del passat i, en tot cas, partint d’aquestes històries concretes, generalitzem més en el que tinguin d’excepcional o representatiu. Sobretot història de la música a Catalunya, sense tancar-nos, però, a comentar episodis o esdeveniments de la història de la música en general.

La segona premissa de la secció és que partim sempre d’algun document localitzat rastrejant en arxius històrics i hemeroteques del nostre país.

Imatge del blog de 'La música de Clio'. Fes clic per anar-hi!

Sovint no ens n’adonem, però estem constantment envoltats d’històries que ens parlen de música i d’història. A "La música de Clio" volem explicar històries interessants que ens poden servir per passar una bona estona tot aprenent coses del nostre passat musical.

Al blog de "La música de Clio" trobareu els documents i materials relacionats amb el que anem comentant cada setmana.

Recupera les seccions que hem fet fins ara
Blog de "La Música de Clio"