Arxius

Estas veient: novembre 2007
Categoria: Catalunya Música
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Acreditació de premsa per Singapur

Anna Jover ja torna a ser entre nosaltres després de seguir els primers dies de la gira que porta l'Orquestra de Cadaqués fins a 7 països asiàtics.

Si voleu seguir el diari de ruta del que ha pogut veure i escoltar aquests dies així com veure un munt de fotografies, entreu al blog www.catmusalasia.blogspot.com.

08/11/2007: El diari de ruta

Categoria: Catalunya Música
Escrit per: Pere Andreu Jariod
Catalunya Música a l'Àsia!

L'aventura de l'Anna Jover per l'Àsia, acompanyant l'Orquestra de Cadaqués en la seva gira de concerts, ja té blog a internet!

A partir d'ara, podeu llegir les experiències que ha viscut aquests dies si entreu aquí:

www.catmusalasia.blogspot.com
Categoria: Catalunya Música
Escrit per: Pere Andreu Jariod
null

Catalunya Música segueix la gira asiàtica de l’Orquestra de Cadaqués

Llegeix el diari del viatge a través d'aquest enllaç: www.catmusalasia.blogspot.com

Del 6 al 20 de novembre l’Orquestra de Cadaqués farà una gira de concerts pel sud-est asiàtic patrocinada per Toyota Classic. Durant aquests dies faran un total de 7 concerts a Singapur, Brunei, Seül, Taipei, Hanoi, Kuala Lumpur i Bangkok, on interpretaran fragments i àries de sarsuela, que dirigirà Pablo González.

Des de Catalunya Música es farà un seguiment especial d’aquesta gira, que portarà per primera vegada una orquestra catalana i espanyola a Brunei i al Vietnam. Anna Jover, del programa “Blog de nit”, acompanyarà l’orquestra els primers dies de la gira i oferirà cròniques des de l’Àsia per a aquest espai informatiu. Posteriorment elaborarà un reportatge que s’emetrà a la seva tornada.

L’Orquestra de Cadaqués va ser fundada amb l’objectiu de treballar per la difusió de la música per tot el món, amb atenció especial cap a la música catalana i espanyola, i la recuperació de repertori històric. Creada l’any 1988 en el marc del Festival de Cadaqués, està formada per una selecció de músics d’arreu del món. La d’enguany és la segona gira asiàtica de l’orquestra que també ha visitat els Estats Units, Santo Domingo i diverses ciutats del Japó.

Pel que fa al director, Pablo González, cal dir que va ser l’últim guanyador del Concurs de Direcció organitzat per la mateixa orquestra. Nascut a Oviedo l’any 1975, ha estat Director Assistent de l’Orquestra Simfònica de Londres i ha dirigit orquestres destacades com l’Orquestra Nacional d’Espanya, la Filharmònica de la BBC, l’Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola o la Simfònica Bournemouth, entre moltes altres. Fa pocs dies va debutar al capdavant de l’OBC, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, amb un programa que va incloure música de Chopin i Schumann.

 

Contacta © Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA