Genís Segarra


Deixarem el Martí a soles amb el Genís Segarra, perquè aquest últim és un home de duets. Des del 95 en té un amb Manolo Martínez, Astrud, el grup de pop en què en Genís és el rei dels teclats, sintetitzadors, vocoders i les programacions. És el so dels 5 primers discos, que ha agafat una nova volada en el sisè, gravat amb el Col·lectiu Brossa, en què els temes s'han reinterpretat amb un toc clàssic.

Amb el Manolo també va fundar el segell discogràfic Austrohúngaro, que edita formacions com Chico y Chica, Espanto i també l'altre duet de Segarra: Hidrogenesse, amb Carlos Ballesteros. S'autoanomenen grup art-rock electrònic, on també fan de DJs i remescles i en Genís encara es disfressa més. Sempre s'ha caracteritzat per la provocació en l’àmbit estètic, però també en l'ètic, per la seva actitud irònica i plena d'humor malgrat el seu rostre impassible. El continua tenint encara que estigui dalt d'un patinet aquàtic sense control, perdut enmig del mar.

Us confessem que hem estat uns inconscients deixant dos homes de lletres i partitures en una embarcació. Incapaços d'arribar a bon port els hem hagut de rescatar. I és que en Genís és un home fidel als seus orígens, i on està segur és en terra ferma.