Aina Clotet

La primera cosa que hem de dir de l'Aina és que no va renunciar a un fred rodatge tot i tenir febre contínuament! L’anècdota ens dóna una pista de com és l’Aina: decidida. Un tret important en una professió on un pas en fals et pot deixar a la cuneta per sempre.

Aina Clotet va arribar a la professió per casualitat quan la van agafar en un càsting en què no havia de participar. Estació d’enllaç és la sèrie que la va posar a la retina de molts catalans quan només tenia 12 anys. Aquest càsting ens ha fet perdre una científica, professió a què s’hauria dedicat imitant al seu pare; però hi hem guanyat un tros d’actriu. Almenys així ho pensa la crítica, que l’ha aplaudit amb força a pel·lícules com 53 días de invierno o al teatre amb l'exitosa Germanes. També ha estat reconeguda pel seu darrer paper al cinema, Elisa K, mentre treballa a la sèrie Infidels. No es pot negar que la llista d'interpretacions i premis sigui llarga!

Però la carrera de l’Aina no ha estat meteòrica. Va acabar de llicenciar-se en Comunicació Audiovisual, sense saber si abandonar els escenaris, i va decidir seguir amb la seva carrera d’actriu amb fermesa. L’aposta, com tots sabem, ha sortit bé, i l’Aina és avui un dels noms importants dels escenaris catalans.

El capítol amb Aina Clotet, De l'Eixample a Hackney.