Marta Puig, Lyona

Aquesta prometedora realitzadora i dissenyadora fan de Jarvis Cocker té 30 anys i viu a Barcelona. Podríem dir que la Lyona –que en realitat es diu Marta Puig- és una realitzadora compulsiva. De fet, avui, tenir un clip signat per la Lyona és sinònim d’estar al dia: és la realitzadora de moda, i té doble mèrit, perquè hi ha molts realitzadors fent videoclips i pocs són dones.

Per a Love of Lesbian és la realitzadora fetitxe. Tant, que en l’últim disc ha dirigit tots els videoclips, però també s’ha encarregat de la fotografia i el disseny de l’àlbum, així com del marxandatge. És a dir, seria una mica la versió catalana del realitzador Milke Mills. I això que tot va començar per casualitat, quan el Santi la va descobrir a través de les fotos que penjava a la seva pàgina de Myspace. Si hi ha algú que es mou per la xarxa és ella, que manté Facebook, Myspace i Twitter al dia amb una llarga cua de seguidors. No para.

Per a Bestiari, se li va posar al cap fer un rodatge en uns autos de xoc amb els Love Of Lesbian disfressats de gats. I nosaltres, que sempre anem justos de temps, li hem proposat un repte: que el rodi en només una hora. Aquest n'és el resultat, Miaaau!