Las Migas
Quatre dones, quatre orígens i moltes referències musicals. No és d'estranyar que sintonitzem al grup femení a la Rambla del Raval, on han interpretat Perdóname luna. Amb un violí, dues guitarres, un cajón i una veu excel·lent Las Migas perfilen una frescor i emoció particular pròpia d'un grup mediterrani. Es tracta d'un combo flamenc amb tocs de música clàssica, fado, jazz, tango, havaneres i música de l'est. Les lletres potser us recorden a Lorca, Alberti o nous artistes com Javier Galiana. Tot plegat, una proposta d'estils que ha deixat bocabadats el públic i la crítica.
Amb cinc anys de trajectòria elles ja han fet ruta -han trepitjat pràcticament tots els escenaris catalans i s'han passejat per bona part d'Europa, però encara no tenen disc. No patiu, però, perquè ja hi estan posant remei: aquest juny sortirà el primer. Las Migas són Sílvia Pérez Cruz (veu i cajón), Lisa Bause (violí i acordió), Isabelle Laudenbach (guitarra) i Marta Robles Crespo (guitarra).

Si voleu escoltar el tema sencer (Perdóname luna), aquí les tenim, arreplegades al cotxe d'època i, tot i així, tocant de meravella!