Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
L'Ivan Massagué i l'Alba Florejachs, amb les seves dots de convicció, enreden alguns incauts amb l'objectiu que els facin fotos a la platja de la Barceloneta...


.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Aquí teniu un nou espècimen del nostre bestiari: Ivan Massagué, un actor amb un físic i un talent que sobresurten.
Tot i que va tenir els seus papers a sèries catalanes com "El cor de la ciutat", Ivan Massagué és dels que ha provat sort a Madrid. I l'ha trobat en sèries com "El barco", on interpreta Burbuja, un personatge amb una discapacitat mental que s'ha fet seu treballant-se'l i convertint-lo en entranyable.
En cinema,ha tingut la sort de treballar en produccions de les que se n'ha parlat molt, com ara "Soldados de Salamina" o "El Laberinto del fauno". És un actor molt físic, i xerraire de mena a la vida real; actuant és capaç de fer gran el text més petit.


.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Grimpant pels racons de Barcelona. Són el Nico Sentis, l'Arnau "Reym" López, el Marc "Defo" Lloret i el Marçal Pons, i formen part del col·lectiu Parkour Catalunya. Tot i que amb prou feines tenen vint anys, en fa una mitjana de cinc que s'entrenen.
El parkour és una disciplina que no només consisteix a desplaçar-se per les ciutats o espais superant obstacles com murs i tanques servint-se únicament del propi cos. És també un art amb què, a partir del desplaçament, es busca la superació personal i mai la rivalitat o competició, i sempre respecta el mobiliari urbà.

Gràcies a la forma física i la concentració mental que exigeix, els que el practiquen són cridats per fer d'especialistes en cinema, com l'Arnau, a "Rec 3", o el Nico, que ha participat en espectacles i en publicitat.


.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Els Beach Beach són una banda de Mallorca, formada, segons ells, per passar l'avorriment dels hiverns illencs.
Diuen que entre les seves influències hi ha els Buzzcocks, The Replacements o els Lemonheads.

El seu segon disc "Tasteless Peace" (2012) l'ha editat el segell barceloní La Castanya.
Van ser presents en l'edició 2012 del Primavera Sound. Els veiem tocant "Tasteless".
.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Hi ha molts tòpics relacionats amb els festivals de música. I segur que l'Ivan Massagué cau en més d'un d'ells.
A la platja, la Bibiana va directe al gra. I no de sorra, precisament.
.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Ben Brooks, escriptor


Amb només 20 anys i cinc novel·les publicades, l'escriptor britànic Ben Brooks és un dels autors precoços més reconeguts per la crítica internacional.
El seu últim llibre, "Fes-te gran", l’ha editat Empúries en català, i Blackie Books en castellà. I amb els editors d'aquesta última ha sorgit una relació tan especial que han apadrinat en Ben, i aquest s’ha quedat una temporada a Barcelona.
Se l'ha venut com un “enfant terrible” que provoca amb el sexe i les drogues, i el fet és que no s'amaga de dir que escriu sota els efectes de l'alcohol. Probablement fa com altres de la seva generació, però ell s’ha atrevit a fer-ne literatura, retratant postadolescents amb por de viure. Més enllà del màrqueting, i de la seva estètica de tatuatges i pírcings, trobareu un escriptor amb talent i veu pròpia.

.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustratActriu camaleònica, Alba Florejachs és la dona de les mil cares, capaç de crear uns personatges en què l'accent i el vocabulari peculiars són igual d'importats que el treball amb el cos.
Coneguda per les seves variades aparicions televisives a "Polònia" o a "Buenafuente", o per la controvertida presentació de la gala dels premis Gaudí, és sobretot en la distància curta on el seu talent es creix. Ho va demostrar en l'exitosa obra de Carol López "L'any que ve serà millor". Malgrat que se la reconeix per la seva vessant còmica, també és capaç d'interpretar papers dramàtics amb una intensitat i subtilesa sorprenents. Contrasta que en la vida real és molt més tímida i menys llançada que com la veiem en la ficció.
En el Bestiari no només l’hem feta passar per massatgista, sinó que també li hem demanat que, amb l'Ivan Massagué enredin els turistes jugant a la càmera oculta.

.
Categoria: Ivan Massagué
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


No és que l'Ivan Massagué tingui molta cara, que també. Però tenir una cara tan especial, l'ha ajudat en el món de l'actuació.
Com li deia el seu avi: "Ivan, tens una cara difícil, però fàcil de recordar". .


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial