Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


El Raül Balam forma part del selecte club de cuiners del país que ronden la trentena i ja tenen a la butxaca el màxim guardó que atorga el que molts consideren la "bíblia" culinària francesa: l'estrella Michelin.
Ja fa uns anys que ha posat el seu talent al servei de la cuina del Moments, el restaurant de l'Hotel Mandarin de Barcelona. Allí practica una cuina creativa, natural i moderna que porta imprès el segell Ruscalleda. I és que ell diu que de la seva mare, Carme Ruscalleda, ha après tot el que sap.
D'ella n'ha heretat el talent. I també, ha estat ella qui li ha inculcat la disciplina necessària per arribar i mantenir-se al podi de la gastronomia d'elit.

Un noi normal, enamorat de la seva feina i amb un ADN culinari privilegiat a qui és fàcil augurar un futur més que brillant.

Nosaltres, però, posarem a prova les seves habilitats.....
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Carme Ruscalleda parlant amb el seu fill, el xef Raül Balam, sobre pèsols. Aquest cop serà la mare qui li copiarà la idea que ha tingut el Raül.
.
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Per quan una matèria escolar sobre la cuina? Si n'aprenem de petits i en coneixem els secrets, potser aixi els nous xefs deixarien de ser considerats com estrelles de rock..
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Raül Balam ha plorat menjant, i no per cap espina clavada. Més aviat el contrari: de pura emoció. .
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Carme Ruscalleda

La mare, la mestra i la seva pitjor crítica de Raül Balam. Carme Ruscalleda és vitalisme i exigència en estat pur. La seva ment inquieta i la seva curiositat insaciable l’han portat a ser l’única dona del món a acumular fins a ¡cinc! estrelles Michelin, que es diu aviat.

La Carme i el seu marit, Toni Balam, van convertir un vell hostal de Sant Pol de Mar en el que avui és el “Sant Pau”. Un dels restaurants que s’inclouen en la llista de llocs imprescindibles per als paladars més sibarites.

Des que va posar un peu a Tòquio ella és una de les responsables que puguis endrapar una llagosta amb salsa de romesco i vi del Penedès al bell mig de la capital nipona..
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Memoritzeu el seu nom, perquè, si d'una cosa estem segurs, és que en sentireu a parlar. El mag Antonio Díaz ha revolucionat el panorama actual de l'il·lusionisme amb la seva màgia"canalla".

Després de guanyar el premi nacional de màgia amb la companyia Abozzi, aquest sevillà de naixement i català d'adopció ha aconseguit amb el seu últim espectacle: "La asombrosa història de Mr. Snow" omplir teatres, i arrencar els aplaudiments i les rialles dels espectadors més escèptics.

El seu humor descarat i irònic, la posada en escena i, sobretot, una banda sonora que inclou temes, entre altres, de Johnny Cash, Divine Comedy o Simon & Garfunkel... situen els seus xous a les antípodes de la màgia del conill que surt del barret. .
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Olivemoon,
"As we grow"

La banda de folk rock Olivemoon es va formar el 2007 a Barcelona.
Aquesta cançó s'inclou dins el seu treball debut "The Thickest Forest".

Aquesta banda experimenta amb sons d'instruments com el dijeridoo, el banjo, l'ukelele, l'harmònium i la mandolina..
Categoria: Raul Balam
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Una de les aficions del Raül Balam és fer menús cinematogràfics. Així que quan li vam proposar fer un menú especial per “Bestiari” i ràpidament ens va suggerir preparar un menú inspirat en les pel•lis de Bigas Luna. De primer ens va proposar uns ous ferrats "Ous d'or".
El segon ens el va proposar Bigas Luna:"Jamón, jamón".

.


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial