Categoria: Jaume de Laiguana
Escrit per: Bestiari Il- lustratEn aquest programa coneixereu millor Jaume de Laiguana, tota una bèstia de la fotografia i la imatge. És exigent, creatiu i perfeccionista. Amb desenes de campanyes publicitàries al seu currículum, i una infinitat de portades de revistes de moda amb el segell “Delaiguana” imprès, el Jaume és un dels fotògrafs més reputats del nostre país. Per davant del seu objectiu hi han passat models de la talla de Martina Klein, i actrius com Natalia Verbeke, Leonor Watling o Elsa Pataki.
Aquest fotògraf i realitzador amb nom de rèptil va començar com a dissenyador gràfic, i un dia que el fotògraf d’una sessió li va fallar es va atrevir a posar-se darrere la càmera i a disparar seguint la intuïció.
Com a realitzador ha dirigit videoclips com “No es lo mismo”, d’Alejandro Sanz, o “Hey, Max”, de Miguel Bosé, en què va disparar més de 4.800 fotografies.

Però si per alguna cosa Jaume de Laiguana és conegut pel gran públic és per haver-se convertit en el fotògraf i realitzador pràcticament oficial de la cantant Shakira. Amb ella ha gravat videoclips que han fet la volta al món, com el de la cançó "Loca", amb la Shakira posant potes enlaire el barri de la Barceloneta.
Quan no està entre càmeres, focos i flaixos, és un tipus autèntic, apassionat per la seva feina i amb molt sentit de l'humor.

.
Categoria: Jaume de Laiguana
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Edu Grau, director de fotografia


Edu Grau pertany al grup de catalans que triomfa al món. Ha participat, entre altres, a la pel•lícula “Finisterrae”, imatge del Sónar 2010. O al film “Honor de cavalleria”, del director Albert Serra.
Però un dels seus projectes més comercials ha estat treballar colze a colze amb un dels “tops” de la fotografia: Nick Knight... i ho va fer rodant el videoclip de la cançó de Lady Gaga "Born this way".

Ha treballat fent campanyes publicitàries amb Kate Moss sota les ordres de Terry Richardson, o en pel•lícules com “Buried”, al costat de Rodrigo Cortés.
Però la història de l’Edu és la d’un noi que era al lloc adequat en el moment adequat. A la cua d’un cinema d’Edimburg va conèixer per casualitat una productora americana. Es van fer amics, i uns mesos més tard el van trucar perquè Tom Ford havia vist la seva bobina i volia treballar amb ell en la pel•lícula “A single man”.

Dit i fet. Tom Ford buscava un europeu, jove, barat i disponible i allà era ell, amb 27 anys, disponible 100% i amb les maletes a la porta. L’Edu ja intuïa que això marcaria la seva carrera. I així va ser.
.
Categoria: Jaume de Laiguana
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Gerard Angulo, estilista de moda


Darrera de la feina de fotògrafs com Jaume de Laiguana, hi ha tot un equip de professionals que fan possible que el resultat sigui impecable.Un d'aquests professionals és l’estilista Gerard Angulo: jove, entusiasta i amb el punt just d’ambició.
Va començar estudiant direcció hotelera, i aviat va veure que havia de canviar el rumb de la seva carrera. Va decidir provar sort en allò que realment l’apassionava: el món de la moda.
Després d’estudiar estilisme i combinar-ho amb feines de maquillador, s’ha anat obrint camí i, tot i només tenir 25 anys ja ha col•laborat en publicacions com les edicions llationoamericanes de revistes de renom com ELLE o Marie Claire. Ha dissenyat estilismes per models com Tony Ward, -l’ex marit de la cantant Madonna-, el top català Andrés Velencoso, o l’exuberant Irina Shayk.

Treballador incansable, l’última aposta del Gerard ha estat tirar endavant el llançament de la revista Horse, una publicació que combina moda i viatges I de la qual és editor en cap.


.
Categoria: Jaume de Laiguana
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Jon Kortajarena, model

És un dels models masculins més cotitzats a nivell internacional. L'any 2009, la revista Forbes el va situar entre els 10 models més destacats del món.

Ha treballat firmes com Cavalli, Versace, Armani, Bally, Etro, Trussardi, Diesel, Lagerfeld, Pepe Jeans, Guess, Carolina Herrera o Tom Ford.
Precisament Tom Ford li va oferir l'any 2009 un paper en el seu debut com a director de cinema: A Single Man (Un hombre soltero)
Kortajarena hi apareix només 5 minuts, però va ser una aparició d'aquellles memorables. Alguns mitjans nord-americans van comprar el seu look amb el de James Dean.

Nosaltres vam comprovar la seva professionalitat durant la sessió de fotos amb Jaume de Laiguana.
Hem de dir que, al natural, la seva bellesa impressiona..... .
Categoria: Jaume de Laiguana
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
<br />
<br />
Salva, Sani, Cris, Chano i Cristian són ruidoblanco. <br />
Aquesta banda barcelonina ha esperat set anys, més de 60 concerts i diversos festivals abans de publicar el seu àlbum debut:  "Midiendo el tiempo con canciones".<br />
<br />
Al programa ens van interpretar "Palabras que apagaron el incendio".<br />
Una banda de pop tranquil que farà molt soroll....<br />
<br />
<script type="text/javascript">embedEVPLight(4180730, 600);</script> .


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial