Categoria: Empar Moliner
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
En aquest material no inclòs en el programa, l'Empar Moliner brinda per la felicitat de la Bibiana i ens confessa perquè té gelos de la Pilar Rahola.......


.
Categoria: Empar Moliner
Escrit per: Bestiari Il- lustratL'Adrià Puntí és un dels músics catalans més admirats per l'Empar Moliner i un dels genis musicals de casa nostra.

Nosaltres li hem demanat que ens interpretés una cançó per aquest capítol, i ell ha volgut dedicar-li aquest tema totalment improvisat.
.
Categoria: Empar Moliner
Escrit per: Bestiari Il- lustratÉs xerraire patològica, hiperactiva i altament angoixada però això no és incompatible amb la seva passió i vitalitat desbordants. Empar Moliner és una escriptora mordaç d'estil inconfusible.
Si es passa un minut amb ella el que salta a la vista és que és un nervi, parla ràpid, gesticula molt i porta un pentinat ordenadament despentinat.
Però qui passa un dia sencer amb ella es descobreix que un personatge fort, amb un món interior dilatat, i una professional feta a sí mateixa.
Li hem fet una proposta que no podia rebutjar: portar-la a dinar a un dels seus restaurants preferits. .
Categoria: Empar Moliner
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
N'hi ha que embruten les parets. Andrea Michaelsson, àlies B-Toy, fa street art.

És de Barcelona, té arrels uruguaianes, i ha voltat per mig món...però és al seu estudi del barri de Gràcia on crea els seus retrats. Uns treballs que es caracteritzen per realitzar-se amb la tècnica "stencil": utilitzant plantilles i mitjançant l'ús de capes. Un estil que recorda el d'Andy Warhol, un dels seus referents.
Fa 3 anys va exposar a ARCO, i fora de les nostres fronteres ja ho ha fet a països com Indonèsia, Itàlia, Alemanya o Mèxic.

La B-Toy és una de les poques dones grafiteres que ha fet el salt amb èxit a les galeries d'art.
I és que l'hàbitat natural de l'Andrea és el carrer. Va començar fa anys pintant les parets del Raval com a hobbie. I la seva afició, ara convertida en professió, l'ha portat a fer-se un nom entre el món, majoritàriament masculí, dels artistes urbans.

Ha deixat la seva empremta en parets i mobiliari urbà de llocs com Amsterdam, Portbou, Covilha -a Lisboa-, o una de les seves preferides, a Varsòvia. On li van deixar via lliure perquè li canviés la cara a tota una estació de tren.
Per ara, el seu talent ja l'ha portat a col·laborar amb el britànic Banksy, un dels grans de l'Street Art.

I de les parets de les grans ciutats al paisatge rural. Avui arranquem les obres de la Btoy de les galeries per improvisar una exposició entre vaques i gallines... .
Categoria: Empar Moliner
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Meritxell Falgueras

La Meritxell Falgueras és una sommelier explosiva, jove i amb denominació d’orígen.
L’Empar Moliner i la Meritxell Falgueras comparteixen passió pels vins però, en la resta, son com la nit i el dia.
I és que si l’Empar diu que ella seria un vi car i contundent, la Meritxell, la nostra sumiller de guàrdia a qui hem portat a passejar pel mig de les vinyes, diu que seria un cava rosat, espurnejat, sexy, i formant part d’un aperitiu amb molt glamour.

Curiosa, vital i expansiva, combina la seva formació en humanitats i comunicació amb un sentit de l’olfacte privilegiat que l’ha portat a ser considerada Nas d’or de Catalunya.

Avui, li hem demanat que ens faci una classe magistral de vi. Ii hem proposat que ens compari vins i homes...Segons la Meritxell. Richard Gere seria un “Don Miguel” pinot noir.
i Pep Guardiola un “Abadal”, amb la varietat “picapoll” del Pla de Bages..


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial