Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Aqui teniu més material de l'entrevista amb el Sergi López. No us perdeu el diàleg amb la Bibiana ni el final de festa....
Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustratMaika Makovski és cantant, compositora, músic, actriu i artista visual. Amb sang macedònia i andalusa, viu a cavall de Barcelona i Nova York.

Interpreta la cançó "Cool cat", inclosa dins del seu últim treball, "Thank you for the boots".

Maika Makovski té un caràcter musical singular que li permet alternar el rock més estripat amb el pop més dolç.

La crítica l'ha definit com una musa de l'underground i una de les veus amb més autoritat del rock espanyol.
.
Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustratÉs una rara avis dins del món de la interpretació. Una bèstia a qui no és gens habitual veure concedint entrevistes. Sergi López trenca l'estereotip del típic actor de cine amb èxit. Amb més d'una cinquantena de pel·lícules al seu currículum, s'ha convertit en actor amb recorregut i ha aconseguit, gairebé sense proposar-s'ho, que li concedissin el premi a millor actor europeu i que se'l rifin directors de renom com ara Isabel Coixet o Guillermo del Toro.
Amic dels seus amics, el teatre és una de les seves gran passions, i en moltes ocasions la comparteix amb Jorge Picó, amb qui ha escrit a 4 mans obres com "30/40 Livingstone" o la brillant "Non Solum".
Nosaltres li hem proposat un passeig pel bosc..... .
Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Berta Vicente


Li hem demanat a la Berta Vicente, una fotògrafa jove i plena de talent, que aparqui per una estona el seu treball de recerca de Batxillerat per venir a fer una sessió de fotos al nostre conte particular.
Va començar als 13 anys fent fotografies a les seves amigues amb un mòbil tronat. I com qui no vol la cosa, abans de fer els 18, ha acabat veient les seves instantànies penjades a la paret de més d’una galeria d’art, i ja sap què és vendre obra pròpia.
Segura i extremadament madura per a la seva edat, la Berta té un cert aire misteriós i una mirada intensament delicada.
Aprofita sempre la llum natural, confessa que li falta tècnica, i prefereix omplir una banyera de llet que utilitzar el photoshop per aconseguir un to blanc amb qualsevol efecte digital.
La Berta vol viatjar... té planejat un any sabàtic a Austràlia i un curs de fotografia als Estats Units. Diu que necessita conèixer gent, fer moltes fotos i aprendre'n molt. I tot això... amb només 17 anys. En prenem nota.

.
Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


A Vilanova i la Geltrú hi ha molt xato corrent en llibertat, i tots acaben petant a les xatonades que es munten al voltant del Sergi López.
Mireu els convidats del programa, i us adonareu que una taula amb aquests comensals, començar està bé, però el final és encara millor.

.
Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Escarlata Circus


El Jordi Aspa i la seva companya, la Bet Miralta, comparteixen vida personal i professional des de fa 25 anys... des que van formar Escarlata Circus, una companyia amb espectacles de circ de creació que s’allunya del circ més convencional.

Han passejat els seus espectacles per mig Europa, però ha estat dins les nostres fronteres on, en els seus començaments, van impulsar la Fira del Circ de Catalunya de Reus, una fira que, amb els anys, s'ha convertit en punt de referència per a totes les companyies dedicades al circ.

Quan el Sergi López tot just feia el seu primer viatge a París com a estudiant d’art dramàtic, va demanar a la Bet i el Jordi si podia compartir cotxe amb ells. I va ser llavors, en el viatge de més de 800 km que separa aquestes dues ciutats, on va començar la seva amistat, que ha durat fins avui dia, i que fins i tot ha portat el Sergi a dirigir algun dels espectacles de Escarlata Circus.
S'han tornat a reunir per recordar vells temps... i sembla que no estan gens desentrenats.

.

» Text complet

Categoria: Sergi López
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Del llegendari "I neverr drrink wine" de Dràcula, al "No, xuclar sang no és el primer que faria".
Però que Sergi López ens digui que no li va la sang, no ens el creguem. Llop amb pell de xai. .


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial