Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Aquí teniu alguns moments de la gravació del programa, i la versió "extended" de la conversa entre la Martina Klein i el Quim Monzó.
El Quim ens explica perquè on es deia "polla" ara es diu "gallina"......
.
Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


No la podem definir només com a model. Martina Klein s'ha sabut reinventar fent mil històries més. En aquesta professió es comença molt jove, però també molt aviat es deixa de desfilar. Ella es va passar l'adolescència i joventut a cavall de les capitals mundials de la moda. Ha fet lluir la roba de dissenyadors prestigiosos i ha estat el rostre de moltes portades de publicacions. Però la Martina és curiosa i inquieta de mena, i ha volgut aprendre art, dansa i fins i tot interpretació. Estem davant d'algú ple de presència i magnetisme, que atreu encara més gràcies a la seva simpatia i sentit de l'humor.


.
Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Moment "polla xica" un xic foll.La model Martina Klein, actriu i columnista modèlica, també broda el paper de pallasso de la colla. Amb el Circ Raluy com a escenari, ens fiquem de cap a la boca del lleó per domar els seus propis debats interns.

Però el programa d'avui està trufat d'espectacles per a tots els públics: actuació dels Mishima, la desfilada organitzada per Bibian Blue, els mobles restaurats de Fusta'm... i un Quim Monzó amagat darrere una màquina d'escriure... espiant.

Avui, últim "Bestiari Il•lustrat" de la temporada. A les 22.00, al 33.
.
Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


MISHIMA
"Els crits" / L'amor feliç

Pioners de l'indie català, amb aquest 6è disc, "L'amor felç", Mishima consolida el seu so, per arribar encara a un públic més ampli.

Després de més d'una dècada en el món de la música, queda clar que és una de les bandes cabdals de casa nostra.


.
Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustratPassarel•les de París, Londres, Madrid i Barcelona han vist desfilar les seves col•lecions. Dels seus inicis, l'any 2000, quan només se la reconeixia en ambients alternatius, la dissenyadora Bibian Blue ara ha passat a vendre peces per tot Europa i vestir "celebrities" com Robert Smith, de The Cure, Vinila von Bismark o Mala Rodríguez. Actualment els seus dissenys són molt variats, però sempre tenen el denominador comú de realçar la figura de la dona gràcies a la seva peça clau: la cotilla. És una treballadora incansable i molt prolífica que tant crea peces retro com més futuristes, moltes per al món de l'espectacle.
.
Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustrat


Fusta'm és el projecte dels brocanters Lidia Matos i Oriol Viñas. I és també el nom de la botiga de mobiliari d'època que tenen a Barcelona, on venen i restauren mobles.
Ell és fuster, i ella restaura i entapissa, i a vegades, agafa tanta estimació als mobles que recupera que li han vingut ganes de plorar quan els clients se'ls emporten.
Les seves peces singulars provenen de fires especialitzades de França, Anglaterra i Alemanya, com ara ceràmiques, llums dels anys 40 als 80, i taules de fustes tan nobles i diverses com la teca o l'iroc. Cada article té una història, i a part de vendre, també lloguen material per a rodatges de cinema i publicitat. A més, dissenyen i decoren espais, com ara la perfumeria Toppettes o la cocteleria Bobby Gin.
Per a l'entrevista amb Martina Klein ens han portat butaques, tauletes i un tocador anys seixanta, entre altres peces.
.
Categoria: Martina Klein
Escrit per: Bestiari Il- lustratSi us diem que en Quim Monzó és d'aquells escriptors que no necessita presentacions, és capaç de trencar-nos la cara. Punyent i enginyós, té una barreja de rigor i humor que atreuen molt a la Martina Klein


.


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial