Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
El capítol sencer amb Juanra Bonet, Rebel·lió a la granja.

.

16/11/2011: Juanra Bonet

Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Juanra Bonet


L’actor Juanra Bonet ha acabat convertint-se, per motius professionals, en tot un expert en animals. És per això que, tot i saber que és d'ADN 100% urbanita, hem decidit dur-lo a una granja, perquè el seu últim repte dalt de l’escenari ha estat interpretar Animales, un monòleg políticament incorrecte que analitza la relació entre el món dels humans i el dels animals. Un text banyat d’humor negre i escrit pel sempre polèmic Ricky Gervais (reconegut guionista i creador de l’exitosa sèrie The office).

El Juanra confessa que és nerviós i que es mossega les ungles. Potser és per això que aquest cul de mal seient, fan del rock progressiu i col·leccionista de còmics, ha acabat tocant tots els pals. A TV3 l’hem pogut veure fent d’actor en diverses sèries, com Temps de silenci i De moda, o regalant viatges al concurs Qui corre vola. Però ha estat fent de reporter provocador, posant contra les cordes més d’un polític i al capdavant d’un programa d’humor sense complexos on va donar a conèixer al gran públic la seva cara més irreverent.
.

16/11/2011: Le Petit Ramon

Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Le Petit Ramon


El nom fa la cosa, almenys en aquest cas. Rere Le Petit Ramon hi ha Ramon Faura, ex líder d’Azucarillo Kings, que n’és l’ànima, cantant i lletrista. En directe, s’acompanya del cello d’Elvis JV i de les percussions marcianes de Xavi Tasies. El seu nou treball, Brou, barreja el rock psicodèlic i el rythm & blues amb lletres àcides i punyents. Abans ja havien editat altres treballs també amb Bankrobber com l'Acusticus Replica (2009). En tots els discos s'hi fa present el seu consolidat estil: una síntesi musical tan personal com estranya. D'aquí que en sorgeixi un folk psiquedèlic amb actitud punk i marge per a la improvisació.

.

16/11/2011: Àlex Trochut

Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Àlex Trochut

Poca gent té, com l’Àlex Trochut, un futbolí al seu lloc de feina. Dins del seu estudi del Poblenou, al més pur estil novaiorquès, hi podem trobar de tot. Tot sigui per alliberar tensions i potenciar la creativitat d’aquest jove dissenyador i il·lustrador, un dels artistes gràfics amb més projecció internacional del moment.

L’Àlex va començar la seva carrera professional als estudis Toormix i Vasava. Ara dissenya pel seu compte i, tot i la seva joventut, té un currículum de vertigen, on hi podem trobar treballs per a marques com la catalana Estrella Damm; multinacionals com Nike o la també multinacional esportiva Adidas. Però un dels projectes que li ha donat més popularitat ha estat la portada d’un dels discos recopilatoris dels Rolling Stones: Rolled Gold. Diu que, en els seus treballs, li costa acceptar les imperfeccions i és per això que ha trobat en el digital el seu millor aliat. Si una cosa no li agrada, un simple clic i torna a començar. No hi ha dubtes: es tracta d'una autèntica fera del disseny. .

16/11/2011: Venga Monjas

Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Venga monjas


Si hi ha dues persones a qui es podia demanar que vinguessin de Madrid a Osona, que es camuflessin sota dues caretes de porc i que es passessin una bona estona dins una cort pestilent és a dos personatges amb un sentit de l’humor molt animal. L’Esteban Navarro és el pelut i el Xavier Daura el que té una retirada a Paul McCartney. I tots dos són “Venga Monjas”, dos humoristes que han sabut crear un univers propi on regna l’humor freak. Però freak de debò.

Ja fa uns quants anys que, amb una càmera de fotos casolana i un programa d’editatge bàsic, van començar a penjar els seus propis vídeos a Youtube i sembla que la broma els ha sortit bé: els seus vídeos van córrer com la pólvora per la xarxa i el boca orella els va portar a treballar com a creatius a la prestigiosa agència de publicitat SCPF. Ara, anys després, han aconseguit un dels seus somnis: fitxar com a guionistes per als seus grans mites de l’humor: la tropa de Muchachada Nui. Tot i la seva carrera meteòrica, estem segurs que la història d’aquesta parella de fet professional no ha fet res més que començar. .

16/11/2011: Àngel Galán

Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Àngel Galán


L’actor Àngel Galán és amic de Juanra Bonet des de fa molts anys. Van començar estudiant teatre amateur junts i aviat van descobrir que no només compartien la passió pel teatre, sinó que també compartien el mateix sentit de l’humor. L’Àngel és ni més ni menys que Campió internacional d’improvisació. I ja fa sis anys que ell i els seus companys d’escenari improvisen un espectacle cada nit que el Teatreneu penja el cartell de l’Improshow. Nit nova, espectacle nou. Així que prepareu-vos, perquè la realitat és que ningú sap què passar: Tenim una bèstia de la improvisació!
.
Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Al final han acabat al mateix llit: Juanra Bonet i els Venga Monjas. Ah, i algun altre animal...

.
Categoria: Juanra bonet
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
En Juanra i la Bibiana apreten a córrer entre vaques, gallines i un bon ramat d'ovelles..


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial