22/03/2011: Bruno Oro al Bestiari

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
El capítol sencer, Una altra vida, amb Bruno Oro.

.

22/03/2011: Bruno Oro

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Bruno Oro
Bruno Oro Pichot té 32 anys i és barceloní d'arrels italianes, però es pot transformar en argentí, en àrab, i en tot allò que vulgueu, perquè és un autèntic camaleó. A Bruno Oro no li fa res que el gravis acabat de llevar. Està segur del seu físic i no té res a amagar. És més seriós del que sembla, però també apassionat i molt intens. Actua amb intensitat, canta amb intensitat i segur que esternuda amb la mateixa intensitat.

El secret del seu èxit és una combinació de sort, talent i molta constància. La sort va voler que es creués amb Clara Segura als vint anys, i que la química que tenen junts arribés als espectadors. El talent va fer que Toni Soler es fixés en ell i li obrís les portes del Polònia i el Crackòvia. I la constància li ha permès treure al mercat el seu primer disc, Napoli, i tenir a punt el segon. Alguna cosa n'havia de sortir de la seva passió per la música.

En aquest capítol passegem amb ell per Cadaqués i voltants, un indret costaner d'allò més idíl·lic. Descobrim que la pesca no és el seu fort, però li agrada navegar i es mou per Cadaqués com peix a l'aigua.


.

22/03/2011: La teva altra vida

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Marc Cardona, Marc Morro i Napi Rivera
Marc Cardona, Marc Morro i Napi Rivera són els tres impulsors de “La teva altra vida”, un projecte fotogràfic que es proposa complir els vostres somnis. Només cal respondre la pregunta: Què t’hauria agradat ser en la teva altra vida? Voldries ser domador de lleons? Infermera? Madonna? Ells s’encarreguen de tot per fer-te un retrat de com series en aquesta vida imaginària. De moment, el Xavi Coral, fins ara presentador de televisió, s’ha convertit en descobridor de rutes turístiques; la dissenyadora i realitzadora Lyona s’ha transformat en astronauta, i el Bruno, ara mateix, és un futbolista del Nàpols. Aquestes fotografies, i moltes altres, es convertiran en un llibre i en una futura exposició que es podrà veure a l’espai creatiu “Otras cosas”, de l’Agència de publicitat Villarosàs, a Barcelona. .

22/03/2011: Maria Rodés

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Maria Rodés
Tenir un bon currículum musical només amb 23 anys no deu ser fàcil, però la Maria ja ho ha aconseguit. Té la veu dolça, li agraden els arranjaments minimalistes i gasta ironia fina a les lletres de les seves cançons. Aquestes són les armes de la barcelonina Maria Rodés. Alguns afirmen que aquesta jove musa del pop-folk és la successora de Cristina Rosenvinge. Ja es veurà, però de moment s'ha convertit en una de els revel·lacions musicals de la temporada. Acaba de treure el primer disc en solitari, Una forma de hablar (Bcore, 2010) després de l'etapa com a cantant i també lletrista d'Oníric. De moment ja ha format part de l'escena catalana en diverses ocasions, algunes de les quals, acompanyada d'Espaldamaceta o Anímic.
Per Bestiari, va interpretar el tema Invisible, del nou disc, entre el paisatge del Cap de Creus. El Bruno va aprofitar per fer-ne segones veus, però aquí us deixem la seva interpretació íntegre.

.

22/03/2011: Clara Segura

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Clara Segura

Va néixer a Barcelona i té 35 anys. Actriu tot terreny, Clara Segura ha passat per televisió, per cinema i per teatre, i a tot arreu on ha anat ha triomfat. Tant pot ser còmica com pot ser dramàtica. La Clara no té frens. Ara intepreta un Shakespeare sobre l'escenari, però l'hem pogut veure a la sèrie Porca Misèria i als esquetxos d'humor de Vinagre, juntament amb Bruno Oro. A més, ja té un Premi Gaudí per la seva interpretació a la pel·lícula Les dues vides d'Andrés Rabadán. És simpàtica, divertida i una excel·lent professional. Al Bruno li va agradar de seguida, i la Clara el va clixar a l'instant. Dos comediants com ells s'havien de retrobar en un moment o altre. .

22/03/2011: David Ymbernon

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
David Ymbernon


Artista sense límits: David Ymbernon (37 anys, Igualada) es mou en el món del teatre, la performance, la poesia i la gastronomia, sempre amb el mateix esperit brossià. Juga amb la màgia i la sopresa i no pretén que el seu art tingui cap sentit. Busca la poesia per la poesia. Ha exposat la seva obra en galeries i museus, ha participat en festivals com el Grec, però el seu millor escenari és casa seva: organitza espectacles al seu pis i convida el públic a visitar-lo. Ymbernon és, en definitiva, art sense concessions. .

22/03/2011: Queco Novell

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Queco Novell

Queco Novell fa riure, de fet, aquesta és la seva feina. Tothom el coneix perquè ell és qui s’amaga rere les cares de Joan Laporta o altres personatges polítics i del món de l’esport als programes de TV Polònia i Crackòvia. Va començar fent de periodista i ha passat per la ràdio i per televisió, però el seu humor s’ha consolidat a la pantalla, on sovint l’acompanya Toni Soler. És la feina el que ha fet que el Bruno i el Queco, dels millors còmics del país, s’entenguéssin de seguida, per això no podia faltar a la nostra ruta. A més, el Queco aprofita el nostre convit i es transforma en astronauta, el que li agradaria ser en una altra vida. .

22/03/2011: Brosmind Studio

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
Brosmind Studio

El Juan i l’Alejandro Mingarro són germans, nascuts a Binèfar i residents a Barcelona. Un anava per farmacèutic i l’altre per dissenyador, però els seus destins es van trobar a Brosmind Studio, un estudi de disseny gràfic i il·lustració amb clients escampats per tot el món. Treballen a quatre mans, però mantenen un únic estil, optimista i proper al còmic, surrealista i irònic. Tenen el seu propi imaginari, que inclou una petita obsessió pel menjar. El seu estudi té poc temps de vida, però, tot i la seva joventut, ja han aconseguit alguns dels premis més prestigiosos del món publicitari, com ara el Lleó de Canes, el Sol d’Or de Sant Sebastià o el Laus de Barcelona. També treballen en projectes personals, com aquest exèrcit de “Canotiers”, unes figuretes de porcellana amb molta personalitat, que s’han creuat al nostre camí. .

22/03/2011: Extres: Bruno Oro

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat
La Bibiana provoca l'humor de Bruno Oro ran de mar.

.

22/03/2011: Ruta 6: L'altra vida

Categoria: Bruno Oro
Escrit per: Bestiari Il- lustrat

Ver Ruta 6 -L'altra vida en un mapa más grande .


El zoològic cultural català.
Dilluns, a les 22h, al 33.

Consulta el calendari d'emissions i reemissions.
Tots els episodis i més, en aquest web.
ProtagonistesSpotify bestial