Hola? Que hi ha algú?

No recordo res… Qui sou? Jo em dic… Xavi. Xavi Masdéu. L’últim que recordo és que estava caient des d’un avió. Era un 747? Un F-18? Ai no, que no sóc el James Bond, no tinc tant de glamur. Era l’avió del Tibidabo.

Hi havia la Sònia i la tieta Paquita. Totes dues estaven amb mi i em deien que m’estimaven i que no em deixarien mai. Meeeeeeeeeeeeerda!!!!!! Que no, que no ha sigut així. Ara sí que me’n recordo. Cap de les dues hi són. Una està amb un calb fastigós que es diu Isidro i l’altra… doncs no ho sé. I la meva feina? I els meus amics, on són? Déu meu… tinc moltes coses a recuperar.

Sort que ja arriba la segona temporada amb 12 nous capítols, on hauré de lluitar perquè no se’m covi l’arròs!

Estic molt content de tornar-vos a veure a tots i de poder fer-vos aquest regal de Reis! Portem un any treballant en aquesta segona temporada… i buf, quins nervis. Estem tots molt il·lusionats amb els nous capítols.

Esperem que us agradi i que seguiu disfrutant de les putades que em passen a la vida. (Us juro que mai hauria pensat que diria aquesta frase.)

No us ratllo més. Esteu farts de paraules i paraules, i el que voleu vosaltres és arròs, i si pot ser covat, millor. Per tant, aquí el teniu.

El primer capítol de la segona temporada d’“Arròs covat”!

Sinopsi:

Després de la mort de la tieta Paquita, el Xavi torna a la Verneda per viure amb els seus pares. Allà abandonarà el món del disseny per convertir-se en professor d’autoescola, com el seu pare. A part, rebrà unes trucades estranyes i misterioses...