La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha unificat els registres dels usuaris dels diferents portals del grup.

Aquest registre únic implica una gran millora: a partir d'ara, amb un únic usuari podràs accedir a tots els portals del grup: TV3, Catalunya Ràdio, Esport3, 3/24, les webs dels programes i la web de la Botiga de TV3. A més, no caldrà que iniciïs sessió en cada portal: n'hi haurà prou iniciant sessió en un i automàticament quedaràs identificat a la resta.

Què passa si ja tinc un usuari de Tv3.cat?

Si ja ets usuari registrat de Tv3.cat (o d'algun altre dels portals de la CCMA), aquest continua sent vàlid. Per passar a formar part del registre únic només hauràs de confirmar les teves dades a través d'un ràpid procés que arrenca des de les capsetes d'inici de sessió dels portals o bé des del correu electrònic que tots els usuaris rebran a les seves bústies.

I si tinc més d'un usuari en diferents portals de la CCMA?
En cas que tinguis més d'un usuari, et demanarem que en triïs un, el que t'agradi més, per tal de passar al nou registre de la CCMA. Conservaràs les dades personals d'aquest usuari i totes les participacions que hagis fet amb tots els teus usuaris en qualsevol dels nostres portals: textos, fotos, vídeos, àudios al Meu324.cat, al JoHiVaigSer, o receptes al web del programa "Cuines".

Què passa si tinc un usuari del portal 3XL.cat?
El portal 3XL.cat ja funcionava amb el registre únic. Per tant, en aquest cas, se't conservarà l'usuari del 3XL.cat. Però a partir d'ara, aquest usuari, a més de permetre't accedir a la part restringida del portal juvenil, també et permetrà tenir accés als serveis exclusius per a usuaris registrats de la resta de portals de la CCMA.