Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
Coincidint amb la celebració a Barcelona del Mobile World Congress, TV3 estrena una nova aplicació per a dispositius mòbils, que ja es troba disponible per als terminals iPhone i Android. Trobaràs les instruccions per descarregar-te-la aquí.

Més de 75.000 vídeos al mòbil

Amb la nova aplicació, els usuaris d'iPhone, iPod Touch i dispositius Android podran accedir amb els seus aparells a més de 75.000 vídeos del TV3alacarta. També podran veure les emissions en directe dels canals TV3CAT i 3/24.

A través del cercador, l'usuari podrà buscar dins un ampli arxiu de vídeos de TV3 que va des de la sèrie "Poblenou" fins a "Polseres Vermelles" o "Kubala Moreno i Manchón".

L'aplicació també permet consultar la programació de tots els canals de Televisió de Catalunya i activar-se alertes lligades als programes de la graella, de tal manera que l'usuari rebrà un avís al mòbil minuts abans que comenci el programa escollit. A través d'aquesta aplicació també es pot accedir al servei de podcast de programes de TV3 i descarregar-se al telèfon els que estiguin disponibles.

Millora en l'oferta per a mòbils

La nova aplicació suposa un important pas endavant de TV3 pel que fa a la distribució de continguts per a mòbils. Les principals novetats són l'accés als continguts del TV3alacarta i el fet que l'aplicació també és compatible amb els terminals Android. Fins ara TV3 tenia una aplicació exclusiva per a iPhone que es va estrenar el març del 2010 i ha tingut 470.000 descàrregues. Els usuaris que ja la tenen descarregada rebran la nova aplicació com si es tractés d'una actualització de l'antiga.

Les aplicacions de Televisió de Catalunya

La nova aplicació de TV3 ja es pot descarregar gratuïtament a l'Android Market i a l'App Store d'Apple.

A més d'aquesta, Televisió de Catalunya té altres aplicacions disponibles a les dues plataformes majoritàries del mercat mòbil: Tv3 a l'iPad (amb 68.000 descàrregues), l'aplicació del 3/24 (present a més de 61.000 telèfons i tauletes), l'aplicació d'"El Gran Dictat" (amb 43.000 descàrregues) i la del Super3, que ja és a 20.000 dispositius. L'aplicació de "La Marató de TV3" completa la oferta de Televisió de Catalunya en el món de les aplicacions per a mòbils. .
Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
nova aplicació mòbil 3/24Ja es pot seguir tota l'actualitat del portal informatiu de TV3 i Catalunya Ràdio, a través dels dispositius iOS o Android amb una nova aplicació gratuïta que ofereix múltiples funcionalitats. Entre d'altres, ofereix un ampli resum dels continguts del web i permet accedir en directe a les emissions de Catalunya Informació i, a través dels dispositius d’Apple, també al canal 3/24 en directe. A més, el servei incorpora una funcionalitat que permet als usuaris enviar fotos i vídeos directament a la redacció. .
Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
aplicació el gran dictatUna de les aplicacions de més èxit que TV3 va posar en circulació l’any passat es renova amb una nova versió compatible per a Android i molt més completa que l’anterior en la versió per a aparells d’Apple. L’actualització d’aquesta aplicació ve acompanyada d’una nova versió del joc d'"El gran dictat" al web. .

» Text complet

Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
Fer donacions des de qualsevol lloc del món amb connexió a internet, seguir el recompte del marcador de diners recaptats, informar-vos sobre les activitats que es duran a terme arreu de Catalunya o informar-vos sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides ja està a l’abast de tots els usuaris de telèfons iPhone i Android. Per a això només cal que us instal·leu l’aplicació gratuïta de “La Marató”, que ja està disponible tant a iTunes com a l'Android Market.

El servei que Sixtemia, Televisió de Catalunya i CCRTV Interactiva han desenvolupat per al programa solidari de TV3 permetrà també, en la versió iPhone, seguir l’emissió en directe de la dinovena edició del programa el proper 19 de desembre. Aquest any, destinada a sumar esforços contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Els usuaris que no disposeu d’iPhone o d’Android també podreu fer donacions per a “La Marató” a través de qualsevol telèfon mòbil amb connexió a internet, des de la pàgina m.tv3.cat/marato i fins a l’1 de gener del 2011.
.

» Text complet

Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
Els usuaris que comptin amb aquest dispositiu mòbil ja poden seguir el senyal en directe dels deu canals del grup d’emissores de Catalunya Ràdio des de qualsevol lloc del món a través del seu terminal amb connexió Wi-Fi o 3G.

Només cal descarregar-se l’aplicació gratuïta “Nobex Radio Companion”, que posa a disposició de l’usuari un ampli ventall de senyals radiofònics de més de 80 països del món entre els qual hi ha Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCatfm, Cat Música, Cat Clàssica, totCat, iCat jazz, MusiCatles, Mediterràdio i Xahrazad.

Catalunya Ràdio se segueix estenent així en el món dels telèfons intel·ligents, on ja compta amb aplicacions per a iPhone (tal com anunciàvem en aquest missatge) i Android.


.
Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
Arriba l’aplicació de l’iPhone per als addictes a la llengua! Després de l’èxit del programa per televisió i per internet, el joc d’“El gran dictat” salta a la pantalla de l’iPhone disposat a posar a prova la destresa lingüística dels jugadors i a ajudar-los a destrossar una miqueta menys el català.

A l’aplicació, l’usuari s’enfronta amb cinc nivells de dictat diferents que van augmentant progressivament de dificultat. Quan el jugador acaba la partida al telèfon mòbil, amb només un clic pot publicar la puntuació obtinguda al Facebook i al Twitter. .

» Text complet

Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
L'aplicació per veure Televisió de Catalunya en directe a l'iPhone, que anunciàvem fa uns dies, està sent tot un èxit. En tan sols 10 dies (es va estrenar el passat dia de Sant Jordi), s'ha col·locat com l'aplicació més descarregada a la botiga espanyola iTunes, d'Apple, amb més de 41.600 "downloads".

Curiosament, no hi ha hagut cap tipus de promoció d'aquesta "app" que permet veure en directe els canals 3/24 i TV3CAT. El 23 d'abril es va penjar a la botiga iTunes i al poc temps es van enregistrar descàrregues de tot el món. Ja s'han descarregat l'aplicació usuaris de 32 països. Entre ells, d'Austràlia, Canadà, Suïssa, Dinamarca, els Estats Units, Japó, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Suècia, Regne Unit i Itàlia.

Amb aquesta aplicació l’usuari té un accés directe al portal mòbil de TV3 optimitzat per a iPhone, una selecció dels vídeos del 3alacarta i la programació del dia de tots els canals de Televisió de Catalunya.

.
Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
"L'emissió en directe de Televisió de Catalunya al meu iPhone?". Sí, exacte, a partir d'ara mateix, per al 3/24 i el TV3CAT. "I podré veure el mateix que s'emet?" I tant, exactament el mateix que per TDT i via 3alacarta. "I sense pagar res?". Efectivament, a través d'una aplicació gratuïta que acabem de llançar i que ja ocupa els primers llocs entre les més descarregades a l'iTunes Store, sense haver-ne fet publicitat.

Ara ja pots connectar-te quan vulguis a l'emissió en directe d'aquests dos canals de Televisió de Catalunya amb el teu iPhone o iPod Touch, siguis on siguis. A més de veure els canals, amb aquesta aplicació gratuïta disposaràs d'un accés directe al portal mòbil de TV3 optimitzat per a iPhone, una selecció dels vídeos del 3alacarta i a la programació del dia de tots els canals de Televisió de Catalunya.

TV3CAT és el canal que està emetent Televisió de Catalunya per al senyal satèl·lit arreu del món i ofereix continguts de producció pròpia de tots els seus canals, amb la programació de TV3 com a referència. 3/24 és el canal de notícies 24 hores en català de Televisió de Catalunya i es va estrenar l'any 2003.
.

» Text complet

Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius
Com sabeu, l'entrada en vigor de la nova normativa dels SMS Premium -aquells que permeten participar en concursos, sortejos i programes de ràdio i televisió, o descarregar continguts- obliga a fer alguns canvis en els serveis que oferim. A partir d'aquest 27 de novembre hem d'afegir una xifra més als nostres números de participació. A més, hi ha alguns continguts que ja no estaran disponibles.

Així queda tot plegat:

- A partir del dia 27 (inclòs) ja no seran descarregables els sonitons ESTIU, TRES i TARDOR.

- El número curt de participació serà el 27033 i tindrà un cost d'1,39 euros (IVA incl.). Diversos espais de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio es troben en aquest cas. Exemples? "Els matins", "Divendres", "El matí de Catalunya Ràdio"...

- El número curt dels sonitons de Movilisto és el 37755 i el cost és de 4 euros (IVA incl.) Els reconeixeràs perquè tenen un TVCSONITO davant del codi de descàrrega. Es descarregaran a un sol sms. En aquest cas es troben frases emblemàtiques del "Crackòvia" com "Iniesteee", "Laporta demissió" o "Lo puto gusiluz".

- El número curt dels politons i fons de Movilisto és de 27300 i el cost és de 1,392 euros (IVA incl.). Es continuaran descarregant a un sol sms. Alguns casos són les sintonies de "Bola de Drac Z", "Shin-Chan" o de l'històric "Magnum". .

» Text complet

Categoria: Mòbils
Escrit per: Serveis Interactius


Estrenem la nova cançó de l’estiu de TV3 i ho fem a bon ritme. De la mà dels Whiskyn’s i de “Casal rock” ens arriba “On”, un dels temes que més enganxa del grup de Reus. El van publicar el 2004, i enguany l’han tornat a enregistrar amb la col·laboració del grup d’avis del programa musical dels dilluns de TV3.

Si vols el sonitò de la cançó ja te’l pots descarregar al teu mòbil. Per fer-ho, només has d’enviar un SMS al 7033 amb la paraula ESTIU. Un segon SMS et demanarà la marca del teu terminal (preu per cada missatge: 1,39 euros, iva inclòs). A continuació rebràs un enllaç per descarregar-te el sonitò. Caldrà que et connectis a internet per fer la descàrrega.
.

» Text complet

  Pàgina següent