null


Quina il•lusió veure com seguiu la regata…!!! i sobretot Big Brother, ho fas molt millor que jo…!!!

La veritat és que sento tot aquest caliu quan més ho necessito i em dóna molta forçaaaa!!!!

No sé per on començar…han passat tantes coses…i amb tan poca comunicacio a bord…que tinc ganes d’explicar-ho tot, perquè el més bo no ho sabeu …jeje!!

Per començar jo no sabia que anava la 7a. fins el quart dia de regata….pensava que no anava bé i el fet de conèixer les posicions pensaba que em deprimiría….El procediment de la comunicación per BLU ( la ràdio que utilitza l’organització per pasar información del temps i classificacions) és a les 11,05 TU….El director de la regata fa primer unresum “meteo” de la zona i previsions i després comencen les classificacions, sèries i protos…

Entre que se m’havia trencat l’antena de la BLU(entre altres coses) i la possible baixada d’ànims post-posicionament ….vaig decidir esperar…i potser més endavant enfrontar-me a la realitat….

Així doncs quan al 4t. dia vaig sentir: “septiéme bateau, GAES 385, Anna Corbela TRES OCHO SINCO(tot això amb accent francés)…..gairebé em moro de l’emoció. Som-hi!!! Vaig cridar i cridar i cridar, vinga ULIIIII!!!!! I des de llavors crec que porto un “subidón” del qual un altre moment us n’explicaré algunes conseqüències…

Abans de tot això , la primera nit va ser “la bomba”…..vam sortir de La Rochelle amb “ventet”, però després va baixar bastant, espi gran i “a tope”….després el vent va pujar, vaig posar l’espi petit….va pujar més i de sobte, super-ratxa o super-onada (encara no ho sé) però vaig aterrar en el roof …..amb la cara…..un tall al nas i un ull morat…..sang per tot arreu….i per si això no fos prou el barco mig bolcat amb l’espi a l’aigua…...
Aleshores….primer vaig a buscar l’espi….se me`n va a l’aigua, s’embolica amb el timó….i l’espi a la merda…..partit del tot en dos trossos…..irreparable…..em quedaba sense espi de vent per tota la resta de regata.
Però el trau del nas tenia reparació. Agafo la farmaciola i em poso unts punts de paper i ara ja quasi no tinc ferida……l’escena era dantesca……però l’endemà al matí encara pitjor CRACK! El timó trencat!!!
Aquesta vegada en portava un de recanvi (jeje..en vaig aprenent), però primer s’havien de treure les restes del trencat i amb això vaig perdre molt de temps……quin desastre!!!!!!
Ara enteneu perquè no volia saber les posicions,no?
I a partir d’aquell momento vaig navegar com jo sé, escoltant el barco i a mi mateixa, intentant seguir la táctica prevista i sobretot disfrutant tan com podía. Fent les coses bé i en el momento, pensant ràpid i super concentrada…..

L’arribada ha estat genial, ho he donat tot i més per aguantar aquest 7è,i fins i tot intentar el 6è……al final he quedat en 8a.posició…però estic molt i molt contenta…l’última nit no vaig dormir gens, res de res, zero….així doncs ara em toca descansar i demà tornem-hi!!!!

Moltissimes gràcies a tots i un petó molt fort!!!!