Escrit per: Ànima
Anna Roig ens ha visitat sense L’ombre de ton chien. Aquest cop ha vingut amb el seu llibre sota el braç: “Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat”. Aquí us deixem, precisament, una de les cançons que diu haver descobert mentre dormia. Si voleu saber com fa la melodia i la música, la podeu escoltar al disc que acompanya al llibre!

(Entre tantes publicacions, la redacció de l'"Ànima" ja comença a fer olor de Sant Jordi!)


Categories: General
Escrit per: Ànima


Fa tres anys que el nostre programa comença amb una melodia seva: ell és qui la xiula. David Carabén és l’ànima de Mishima, una de les bandes més admirades i respectades del panorama musical català. El quintet barceloní s'ha guanyat la complicitat d'un públic fidel i militant, que de mica en mica ha anat creixent, disc rere disc. Ara, amb el llançament de "L'amor feliç" -el sisè de la carrera- fan un pas més en el seu camí cap a la consagració. Voleu saber qui hi ha al darrere de les ulleres més reconeixibles de l’"indie" català? Aquí teniu les respostes que David Carabén ha contestat contra la paret.

Categories: General
Escrit per: Ànima


Empar Moliner és un cul inquiet. I no ho diem només per les seves contorsions quan està asseguda, sinó perquè en el terreny mediàtic ha fet pràcticament de tot. El que no sabem és si mai ha treballat fent de “negre”, és a dir, escrivint per a altres persones, tal com ho fa La Col·laboradora, la protagonista de la seva última novel·la. Aprofitant la seva visita, hem provat d’allunyar-nos del personatge televisiu per descobrir l’ànima de l’escriptora. Aquí teniu les respostes de l'Empar Moliner, contra la paret.

Categories: General
Escrit per: Ànima


Lluny de modes i tendències, el músic i productor Quimi Portet demostra que continua fent la música que vol, la que el diverteix. Ara canta a l’amor a “Oh My Love”, el vuitè treball en la seva carrera en solitari, encara que no està sol del tot. També hi col·laboren els seus amics Albert Pla i Adrià Puntí. Qui sap si el mico que apareix a la portada de l’àlbum té res a veure amb la pel·lícula que més li va tocar l’ànima a l'ex-Último de la Fila. Voleu saber de quina es tracta? Aquí us deixem el qüestionari que "l'astre intercomarcal" ha respost després de posar-se contra la paret.

Categories: General
Escrit per: Ànima
Ens fa il•lusió que Sebastià Alzamora, guanyador del Premi Sant Jordi per “Crim de Sang”, i Javier Calvo, guanyador del Premi Biblioteca Breve, ens hagin dedicat els seus llibres! Aquí ho teniu!

“Per als amics de l’Ànima (mai més ben dit), perquè estiguin sempre a recer dels vampirs!” Una abraçada.
Sebastià Alzamora
“Per als amics de l’Ànima, molt agraït per l’atenció”
Javier Calvo
Categories: General
Escrit per: Ànima


Ferran Adrià és un cuiner d’emocions. La seva genialitat i valentia han renovat la cuina mundial i l'han convertit en un xef de referència. El lema amb què crea els seus plats -risc, llibertat i creativitat- dóna nom a l’exposició que, al Palau Robert de Barcelona, repassa la seva trajectòria al capdavant d'El Bulli. Un cop tancat el restaurant, ara posa en marxa una aventura amb El Bulli Foundation, un nou espai per a la creació que deixa enrere una etapa plena d’èxits per assumir nous reptes. Per conèixer què hi ha més enllà del cuiner i del personatge, Ferran Adrià s’ha posat contra la paret.
Categories: General
Escrit per: Ànima
null

Sovint les relacions personals sorgeixen on un menys s’ho espera; fins i tot en un cementiri. Maribel Verdú i el televisiu Antonio Molero són una parella de contrastos a la comèdia teatral El tipo de la tumba de al lado, dirigida per Josep Maria Pou i basada en el best seller de l’escriptora sueca Katarina Mazeti. Aquí us deixem les respostes més personals de Verdú i Molero després de posar-se contra la paret.

nullnull

Categories: General
Escrit per: Ànima
null

Hi ha pocs noms de directores espanyoles que sonin amb tanta força com el d'Icíar Bollaín. Després de títols com “Te doy mis ojos” o “También la lluvia”, la cineasta madrilenya emprèn un altre viatge amb "Katmandú, un mirall al cel". Voleu saber quina estrella del rock convidaria a sopar aquesta directora i actriu? Per saber-ho, abans s'ha hagut de posar contra la paret.

null
Categories: General
Escrit per: Ànima
null

Alguns deveu conèixer Javier Pérez Andújar pel seu pas al programa "L’hora del lector", del 33. Ara el podeu acompanyar a fer uns “Paseos con mi madre”. És el títol del seu últim llibre, un recorregut per la seva ciutat, Sant Adrià de Besòs, que és la crònica d'un temps i d'una vida. Ara, després d’haver-se posat contra la paret, sabem què hi pinten el Capità Haddock i el músic Rosendo, en l’univers de l’escriptor.

null
Categories: General
Escrit per: Ànima


Ens visiten dues dones destacades del panorama teatral. D'una banda, la dramaturga i directora Carol López (actualment al capdavant de La Villarroel), que en la seva trajectòria ha demostrat una gran habilitat per a la còmedia. Ho torna a fer en el seu nou text, Res no tornarà a ser com abans. La cara principal de l'obra és Dolo Bertrán, coneguda també com a cantant del grup d'èxit Pastora; una dona, però, que no es cansa mai del món de la interpretació. Juntes semblen formar un tàndem perfecte. Ara les posem contra la paret.Categories: General
Anterior   Següent