Resultats de la cerca


21/10/2009: Benjamin Biolay

Categoria: Programa
Escrit per: Ànima


Dandi, cínic, nen mimat de la nova chanson, compositor de fabuloses partitures, Benjamin Biolay és un dels músics més destacats de la nova fornada d'artistes que han renovat a la seva manera el pop escrit i cantat en francès. "La superbe" és el recent treball d'aquest creador singular. No us en perdeu el concert privat que vam penjar ahir en aquest mateix bloc, Biolay a la veu i piano tocant Ailleurs.

21/10/2009: Biolay de carmanyola

Categoria: Programa
Escrit per: Ànima
Tornen els Concerts de carmanyola a l'Ànima. Després d’El Petit de cal Eril, avui hem assegut Benjamin Biolay al piano. Aquest músic de Lió, un dels talents més grans que ha donat la nova chanson francesa, va publicar ahir La Superbe, el seu sisè àlbum. Aquest cop es tracta d'un doble àlbum conceptual: una història d'amor d'estiu (que acaba malament, per cert) i que transcorre en un mes: del 15 d'agost (tema que obre el disc) al 15 de setembre (tema que tanca el disc). Al marge de l'entrevista de rigor (ho heu pogut veure al programa), Biolay ens va obsequiar amb un dels seus temes més bonics, Ailleurs, un tema que va escriure el 2002 per a Keren Ann. Que vagi de gust.


Categoria: Música
Escrit per: Ramon Piqué
spin the black circle

...s'ha modificat. Tenim cançons noves a la llista! Perquè, de tant en tant, a la redacció també canviem de disc. Què escolta la redacció de l'Ànima? Últimament, això: Grizzly Bear, Brendan Benson, Jarvis Cocker, Micah P Hinson, Dominique A (nou disc!), The New Raemon, Oníric, Los Punsetes, The Duckworth Lewis Method, Bowie, Echo & The Bunnymen, Benjamin Biolay, Iggy Pop... feu clic aquí o al botó de la columna de la dreta per escoltar com sóna l'Ànima últimament...