Bases Música pels ulls

El programa Ànima organitza un concurs que consisteix en el lliurament de 5 exemplars del llibre de fotografia Música pels ulls, de Francesc Fàbregas. Aquest concurs es farà entre els espectadors que responguin correctament la pregunta que es troba en el “post” del Facebook del programa, relatiu al concurs (www.facebook.com/anima).

Requisits i mecànica:
Tindran la possibilitat d'entrar en el concurs dels premis totes les persones que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat responent correctament a la pregunta que se’ls proposa.

Participants:
Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requeriments que figuren en aquestes bases.

Premis:

El premi consistirà en un exemplar del llibre de fotografia Música pels ulls, de Francesc Fàbregas, per a cadascuna de les cinc primeres persones que encertin la pregunta plantejada.

Període de participació:
El concurs començarà posteriorment i immediatament al plantejament del concurs, durant l’emissió del programa del dilluns 12 de març del 2012, i es tancarà el dimecres 14 de març a les 12.00.

Els premiats:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Seran guanyadors els primers cinc participants que responguin correctament la pregunta formulada a l’adreça de correu especificada.

El nom i la població dels guanyadors es publicaran al Facebook del programa Ànima.
Els guanyadors seran avisats per Televisió de Catalunya com a molt tard el divendres 16 de març a les 14.00, a través d’un correu electrònic enviat a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on hagin fet arribar la seva resposta i en la mateixa comunicació seran informats del procediment per obtenir el premi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bases “10 x ballar”

El programa Ànima regala 10 entrades dobles per veure l’espectacle Ataraxia de la companyia La Intrusa el 3 de novembre al Mercat de les Flors de Barcelona. El premi se l’enduran els primers deu espectadors que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat esmentant un tema musical “per ballar”.

Requisits i mecànica:
Tindran la possibilitat de participar en el concurs totes les persones que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat

Participants:
Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requisits que figuren en aquestes bases.

Premi:
El premi consistirà en una entrada doble per a l’espectacle de dansa “Ataraxia” el dia 3 de novembre.

Període de participació:
El concurs començarà just en el moment de fer-se públic, durant l’emissió del programa del dilluns 24 d’octubre, i es tancarà el divendres 28 d’octubre del 2011 a les 12.00.

El guanyador:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Hi haurà deu guanyadors que s’enduran una entrada doble cadascun.

Televisió de Catalunya avisarà el guanyador com a molt tard el divendres 28 d’octubre a les 17.00, a través d’un correu electrònic que enviarà a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on s’hagi fet arribar la resposta, i en la mateixa comunicació l’informarà del procediment per assistir a l’espectacle.

El participant premiat haurà de confirmar l’assistència a l’espectacle. En cas contrari, Televisió de Catalunya podrà convocar un altre participant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bases concurs Sopar Setmana del Llibre en Català

El programa Ànima organitza un concurs que té com a premi un sopar per a dues persones en companyia de l’escriptor Joaquim Carbó i el periodista i presentador del programa, Toni Puntí, en el marc de la Setmana del Llibre en Català. El premi se l’endurà l’espectador concursant que identifiqui el màxim nombre de persones que apareixen en l’espot promocional de la Setmana del Llibre en Català 2011. Aquestes persones estan relacionades amb el món de la cultura i la literatura a Catalunya i l’espot es pot veure al lloc web http://www.lasetmana.cat.

Requisits i mecànica:
Tindran la possibilitat de participar en el concurs totes les persones que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat referenciant els personatges que apareixen en el vídeo.

Participants:
Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requisits que figuren en aquestes bases.

Premi:
El premi consistirà en un sopar per a dues persones el dissabte 17 de setembre en el marc de la Setmana del Llibre en Català (al Parc de la Ciutadella de Barcelona) en companyia de l’escriptor Joaquim Carbó, guanyador del Premi Trajectòria d’enguany, i del periodista i presentador d’Ànima, Toni Puntí. El premi s’atorgarà a aquell concursant que, via correu electrònic, referenciï el màxim nombre de personatges que apareixen en l’espot promocional de la Setmana.

Període de participació:

El concurs començarà just en el moment de fer-se públic, durant l’emissió del programa del dilluns 12 de setembre, i es tancarà el dimecres 14 de setembre a les 17.00.

El guanyador:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Hi haurà un guanyador que s’endurà les dues places per al sopar.

El nom i la població del guanyador es publicaran al blog del programa Ànima i també al Facebook del programa. Televisió de Catalunya avisarà el guanyador com a molt tard el dimecres 14 de setembre a les 19.00 a través d’un correu electrònic que enviarà a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on s’hagi fet arribar la resposta, i en la mateixa comunicació l’informarà del procediment per assistir al sopar.

El participant premiat haurà de confirmar l’assistència al sopar. En cas contrari, Televisió de Catalunya podrà convocar un altre participant.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bases concurs Voces para un blues negro

El programa “Ànima” organitza un concurs consistent en el lliurament de 10 exemplars de la novel•la col•lectiva Voces para un blues negro signada per dos dels seus autors: Santiago Roncagliolo i Cristina Fallaràs.

Requisits i mecànica:
Aquests exemplars es lliuraran als 10 primers espectadors que escriguin un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat proposant una lectura per a aquest estiu. Serà imprescindible que en aquest correu facin constar el seu nom complet, telèfon i adreça postal de contacte.


Participants:
Podran participar en el concurs totes les persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requeriments que figuren en aquestes bases.

Premis:
El premi consistirà en un exemplar de la novel•la Voces para un blues negro signada per dos dels seus autors: Santiago Roncagliolo i Cristina Fallaràs.

Període de participació:
El concurs començarà immediatament després del plantejament del concurs, durant l’emissió del programa de dilluns 27 de juny, i es tancarà quan s’hagin exhaurit els 10 exemplars disponibles.

Els premiats:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Seran guanyadors els 10 primers participants que escriguin un mail proposant una lectura per a l’estiu.

El nom i la població dels guanyadors es publicaran al blog del programa “Ànima”. Els guanyadors seran avisats per Televisió de Catalunya a través d’un correu electrònic enviat a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on hagin fet arribar la seva resposta, i en la mateixa comunicació seran informats del procediment per obtenir el premi, que s’enviarà al domicili especificat pel concursant.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bases concurs “Passió per Murakami”

El programa Ànima organitza un sorteig consistent en el lliurament de 3 exemplars de la novel·la “1Q84” (traduïda al català) signada pel seu autor, Haruki Murakami. Aquest sorteig es farà entre tots els espectadors participants en un concurs en què s’ha de respondre correctament a les preguntes formulades en un test que es troba en el blog del programa (www.tv3.cat/anima).

Requisits i mecànica:
Tindran la possibilitat d'entrar en el sorteig dels premis totes les persones que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat responent correctament a les preguntes que se’ls proposa.

Participants:
Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requeriments que figuren en aquestes bases.

Premis:
El premi consistirà en un exemplar de la novel•la “1Q84” signada pel seu autor, Haruki Murakami. Se’n sortejaran 3 exemplars entre totes aquelles persones que hagin respost correctament a les preguntes plantejades al test. El sorteig es farà a Casa Àsia – Barcelona – el dimarts 24 de maig a les 19, en un acte de presentació del llibre “1Q84”. Serà imprescindible la presència a Casa Àsia dels candidats al premi (prèviament se’ls haurà comunicat la idoneïtat), per recollir el llibre dedicat.

Període de participació:
El concurs començarà després, de seguida que s’hagi plantejat el concurs, durant l’emissió del programa del dilluns 16 de maig, i es tancarà el dimarts 24 de maig a les 12.

Els premiats:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Seran guanyadors els 3 participants que, havent respost correctament a les preguntes del test, resultin guanyadors en un sorteig que es farà a Casa Àsia mitjançant el mètode de “la mà innocent” (i que siguin presents a l’acte).

El nom i la població dels guanyadors es publicaran al blog del programa “Ànima”.
Els guanyadors seran avisats per Televisió de Catalunya, com a molt tard el dimarts 24 de maig a les 14, amb un correu electrònic enviat a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on hagin fet arribar la seva resposta, i en la mateixa comunicació se’ls informarà del procediment per obtenir el premi.
Els participants premiats hauran de confirmar que assistiran a l’acte de Casa Àsia el dimarts 24 de maig a les 19. En cas contrari, Televisió de Catalunya podrà convocar un altre participant que també hagi contestat correctament a les preguntes formulades.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bases concurs Les tres germanes d’Anton Txékhov al Teatre Lliure

El programa Ànima organitza un sorteig consistent en el lliurament de 5 entrades dobles per assistir a la representació de l’obra Les tres germanes d’Anton Txékhov, al Teatre Lliure, el dijous dia 17 de març, i també una visita guiada prèvia a la funció a les instal·lacions del teatre. Aquest sorteig es farà entre tots els espectadors participants en un concurs que consisteix a respondre correctament la pregunta formulada per l’equip del programa, ja sigui durant la seva emissió o a través de la publicació en alguna de les xarxes telemàtiques associades a aquest programa: webs, blogs, facebook o altres xarxes socials, etc...

Requisits i mecànica:
Tindran la possibilitat d'entrar en el sorteig dels premis totes les persones que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat responent correctament la pregunta que se’ls proposa.

Participants:
Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requeriments que figuren en aquestes bases.

Premis:
El premi consistirà en dues entrades gratuïtes per a cadascuna de les cinc primeres persones que encertin la pregunta plantejada.

Període de participació:
El concurs començarà posteriorment i immediatament a la formulació de la pregunta durant l’emissió del programa i es tancarà el dimecres 16 de març a les 12.00.

Els premiats:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Seran guanyadors els primers cinc participants que responguin correctament la pregunta formulada a l’adreça de correu especificada.

El nom i la població dels guanyadors es publicaran al blog del programa “Ànima”.
Els guanyadors seran avisats per Televisió de Catalunya com a molt tard el dimecres 16 de març, a les 17.00 a través d’un correu electrònic enviat a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on hagin fet arribar la seva resposta i en la mateixa comunicació seran informats del procediment per obtenir les entrades.
Els participants premiats hauran de confirmar que accepten el premi i que tenen disponibilitat per gaudir-ne durant les 24 hores posteriors a la comunicació per part de Televisió de Catalunya. En cas contrari, Televisió de Catalunya podrà premiar un altre participant que també hagi contestat correctament la pregunta formulada.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bases concurs ANIMAC

El programa Ànima organitza un sorteig consistent en el lliurament de cinc abonaments gratuïts per assistir a la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya (Animac) 2011, entre tots els espectadors participants en un concurs que consisteix en respondre correctament la pregunta formulada per l’equip del programa, ja sigui durant la seva emissió o a través de la publicació en alguna de les xarxes telemàtiques associades a aquest programa: webs, blogs, facebook o altres xarxes socials, etc....

Requisits i mecànica:
Tindran la possibilitat d'entrar en el sorteig dels premis totes les persones que enviïn un correu electrònic a l’adreça anima.concurs@tv3.cat responent correctament la pregunta que se’ls proposa.

Participants:
Podran participar en el concurs totes aquelles persones residents a l’estat espanyol que compleixin els requeriments que figuren en aquestes bases.

Premis:
El premi consistirà en un abonament per a cadascuna de les cinc primeres persones que encertin la pregunta plantejada.

Període de participació:
El concurs començarà posteriorment i immediatament a la formulació de la pregunta durant l’emissió del programa o de la publicació en alguna de les xarxes telemàtiques associades al programa i es tancarà el dimecres dia 23 de febrer, a les 12:00.

Els premiats:
L’elecció del guanyador serà responsabilitat de Televisió de Catalunya, SA. Seran guanyadors els primers cinc participants que responguin correctament la pregunta formulada a l’adreça de correu especificada.
El nom i la població dels guanyadors es publicaran al blog del programa Ànima.
Els guanyadors seran avisats per Televisió de Catalunya com a molt tard el dimecres 23 de febrer a les 18.00, a través d’un correu electrònic enviat a l’adreça remitent del correu electrònic des d’on hagin fet arribar la seva resposta i en la mateixa comunicació seran informats del procediment per obtenir les entrades.
Els participants premiats hauran de confirmar que accepten el premi i que tenen disponibilitat per gaudir-ne durant les 24 hores posteriors a la comunicació per part de Televisió de Catalunya. En cas contrari, Televisió de Catalunya podrà premiar un altre participant que també hagi contestat correctament la pregunta formulada.

Acceptació de les bases:
La participació en aquesta acció promocional implica, per si mateixa, l’acceptació d’aquestes bases i el criteri de Televisió de Catalunya, SA pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors. L’incompliment d’aquestes bases comportarà l’exclusió del sorteig.

Tractament de les dades:
Televisió de Catalunya, SA informa que les dades dels guanyadors s’inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal i s’utilitzaran amb la finalitat de poder gestionar aquest concurs.

Es garanteix a tots els premiats i participants que s’han pres les mesures tècniques i organitzatives necessàries per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per aquest tipus de fitxers. En cap cas, les dades se cediran a altres entitats, ni es tractaran amb finalitats diferents de les que es comenten en el primer paràgraf d’aquesta clàusula.

En qualsevol moment, es podran exercir els drets d’accés, d’oposició, de rectificació i de cancel•lació que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, enviant un correu electrònic que indiqui la petició concreta a l’adreça: anima@tv3.cat

Si es prefereix fer les comunicacions per correu ordinari, les adreces són les següents:

- Televisió de Catalunya, SA, programa Ànima, C/de la TV3, s/n 08970 Sant Joan Despí, Barcelona.


Acceptació de les bases:
La participació en el concurs comporta l’acceptació de les condicions, com, també, l’autorització pel tractament de dades de caràcter personal que consisteix a gestionar l’elecció dels guanyadors i la publicació en la pàgina web del seu nom i la seva població.