Primer de tot, perquè ens agraden molt, i, segon, perquè no volem que ens passi el que els va passar a un programa de Rai Due aquest cap de setmana.
Els Muse, que ja sabeu que aquests dies estan promocionant el seu últim disc acabat de sortir, “The Resistance”, van riure's d'un “playback” que van fer a la televisió pública italiana.
El carismàtic cantant Matt Bellamy va sortir tocant la bateria amb no gaire traça; el baixista, Chris Wolstenholme, va sortir tocant la guitarra i els teclats d’en Bellamy; i finalment el bateria Dominic Howard va fer una actuació com a cantant i baixista prou convincent. De fet, tan convincent que ell mateix va fer l’entrevista de després de l’actuació en qualitat de cantant, i parlant d’en Matt "com el nostre bateria”, prenent el pèl de mala manera a la presentadora rossa model “Berlusconi” del programa. Tot un gran despropòsit.Amb tot això, heu de saber que el disc precisament s’ha gravat al llac italià de Como, i a més, els Muse no són del tot desconeguts a Itàlia, per això el disc ha sigut número 1 de vendes a Itàlia la setmana de la seva publicació, com al Regne Unit, Holanda, Bèlgica, Irlanda i Austràlia.
Aquí, de moment, ja han exhaurit totes les entrades per al concert que havien de fer al Palau Olímpic de Badalona, i per això s’ha traslladat el seu concert, previst per al dia 27 de novembre, al Palau Sant Jordi de Barcelona.