Al Vostre Gust 2008-2009

La TANA COLLADOS és la periodista que dirigeix i presenta "AL VOSTRE GUST" i que firma com a autora de la idea. Ja feia temps que li rondava pel cap un programa que reunís en diversos reportatges i en seccions complementàries (és a dir, en una revista d'alimentació) la visió que ella en té, a més de la cuina, un tema del tot transversal que pot ser observat des de molts punts de vista.

Ja fa una colla d'anys que la Tana ho feia als Telenotícies en les petites píndoles d'informacions que hi aportava. També ha traslladat la seva filosofia en tres reportatges per al "30 minuts" , "Ambaixadors del gust", "Boqueria, un mercat retratat" i "Mediterrània, la mar de conflictes". Potser també la recordeu en els reportatges del "De Vacances", amb les sèries "Paisatges de cuina" i "Sabors" que també firmava.

Ara està entusiasmada amb "AL VOSTRE GUST", perquè a la Tana "d'entusiasme", no n'hi falta.

La resta de l'equip som

Enric Violan i Lluís Gordillo (producció)
Lluís Podadera i Xavier Gascón (realitzador i ajudant de realització)
Papitu Serrahima i Fran Carmona (muntatge)
Ignasi Pastori i Marc Rodríguez (operadors de càmera)
Raquel López i Francesc Castro (redacció)

L'equip de l'any passat érem:

Direcció i presentació: Tana Collados
Realització: Toni Janés
Producció TVC: Enric Violan
Càmera TVC: Natàlia Gummà
Ajudant de direcció (Benecé): Àgata Olivella
Ajudant de realització (Benecé): Papitu Serrahima
Càmera (Benecé): Ignasi Pastori
Grafisme: Peter Van der Zee

L'Àgata Olivella és llicenciada en filologia catalana, reportera i periodista audiovisual. Ella ha estat una peça fonamental d'"AL VOSTRE GUST" perquè ha ajudat la Tana en la direcció del programa. Acumula una llarga experiència en la realització de reportatges, molts dels quals emesos al "Thalassa", al 33. Li agrada molt la cuina, degustar el menjar i el beure.

Àgata Olivella