El llibre de la primera temporada

Què és el vi biodinàmic? Com es “cultiven” els musclos del Delta? Quina ha estat l’evolució culinària d’El Bulli i de Ferran Adrià, en les últimes dues dècades? Hi ha frontera entre la cuina dolça i la pastisseria d’avantguarda, com la que ha exportat al món Oriol Balaguer?

Dins d’”Al vostre gust” trobareu alguns dels noms més importants de la cuina actual, però també les veus anònimes de pagesos, ramaders i botiguers que ens acosten als vessants menys coneguts del menjar i el beure.

Aquestes veus estan reflectides al llibre que han escrit la Tana Collados i l’Àgata Olivella i que es publica aquesta setmana. La Tana és periodista, directora i presentadora del programa “Al vostre gust”, i ha rebut diversos premis de periodisme gastronòmic; l'Àgata Olivella, per la seva banda, és periodista i filòloga, i va ser l’ajudant de direcció en la primera temporada d'"Al vostre gust".

Alguns dels nostres principals costums alimentaris, la cuina més avantguardista, tendències de consum, productes recuperats... i algunes pautes nutricionals són algunes de les temàtique abordades en aquest volum. “Al vostre gust” ha estat testimoni de la revolució culinària més extraordinària viscuda pel nostre país i en aquestes pàgines en trobareu algunes claus; perquè com el programa de TV3 en què s’inspira, és un catàleg de divulgació de la cultura gastronòmica.

El llibre d’"Al vostre gust" té 184 pàgines, el publica l'editorial Cossetània i es podrà adquirir al preu especial de 15,90 € a la botiga de TV3. També es comercialitzarà a les principals llibreries del país.

Si voleu recuperar les receptes del programa podeu visitar el canal d'"Al vostre gust" al portal Clubdecuines.