El programa Al Vostre Gust visita aquest dissabte uns protagonistes d’excepció; el Joan, el Josep i el Jordi Roca. En aquest capítol -últim de la segona temporada- anem fins a Girona, al Celler de Can Roca, per endinsar-nos en el temple creatiu d’un dels equips de cuiners més solvents, més innovadors i més prestigiosos de la restauració actual.

Creació en estat pur.

Des de les interioritats del restaurant, coneixerem quins factors intervenen en el procés creatiu i el naixement de les propostes dels germans Roca. Veurem com i de quina manera les elaboracions del restaurant responen a les inquietuds, la genialitat i, sobretot, el respecte de tots tres germans per la cuina honesta i sincera d’una de les seves mentores més influents: la seva mare.

Permeables com són els tres germans a totes les arts, tancarem el reportatge repassant amb en Joan Roca el paper que sovint juga la música en la conceptualització i la realització de nombrosos dels seus plats.

Un plaer que s'ha degustar amb temps.

Abans, en la primera part del programa, tot el protagonisme serà per al cafè, el producte que mou més diners després del petroli. En una empresa que en rep d’arreu del món, seguirem els diferents processos de manipulació que pateix el cafè verd abans de convertir-se en una de les begudes més consumides del món. Coneixerem les varietats més apreciades, comprendrem la importància del torrat i, en en el Forum Cafè, una mena de club social d’elaboradors i venedors, aprendrem a preparar el cafè de la millor manera possible de la mà d’uns nous professionals a tenir molt en compte: els baristes.