Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Creació en estat pur.

De la combinació del talent dels tres germans Roca neix aquesta delícia de plat. Una elaboració nascuda d'un vi, un amontillat, i completat amb unes gambes i uns complements senzills, de sabors genuïns, però tècnicament impecables. La recepta, que també vau poder veure en el capítol 26, que tancava la segona temporada, us la deixem aquí.




» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Cargols sofisticats.

També amb força retard ens arriba aquesta magnífica recepta d'en Jordi Cruz, xef del restaurant Angle, que vam poder veure en el capítol 14. Es tracta d'un Arrosset amb cargols bovers amb cansalada, nap negre i oli de nous ibèric. Que la gaudiu.









» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Minimalisme al plat, festival de sabors a la boca.

Tenint el xarel·lo com a protagonista d'un dels reportatges del capítol 25, què millor que completar la visió d'aquest magnífic vi amb una recepta del Cigró d'Or de Gelida. Es tracta d'unes ostres amb cogombres i borraines. Lleugera i fresca. Ideal per acompanyar amb el nostre vi del Penedès.






» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Melós i consistent.

L'Oriol Llavina ens deixa aquesta recepta melosa d'un xai rostit amb herbes i espècies que vam poder veure en el capítol 25. Simple, senzilla, assequible i saborosa.










» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Un sacrifici per a la butxaca que bé paga la pena.

Sí, anem amb una mica de retard però no importa. Les espardenyes es fan pregar. Us deixem la recepta que en Paco Pérez, del restaurant Miramar de Llançà, ens va cuinar en el primer capítol d'aquesta temporada. Aneu preparant la butxaca i gaudireu d'un plat exquisit.





» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Tradició per ensucrar les tardes.

No és Corpus però us deixem aquesta recepta de la Mariona Quadrada corresponent al capítol 24 perquè pogueu festejar aquesta diara -o la que sigui- amb unes coques per ensucrar-se els dits.








» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Per sucar-hi pa!!

De les tres receptes que en Xavier Pellicer ens va elaborar en el capítol 24 aquesta és una de les més atractives. Una combinació de mar i de muntanya, amb productes frescos i de temporada. Boníssima!!







» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro


En Xavier Pellicer ens ofereix un plat molt complet, amb força ingredients i on la carxofa juga un paper secundari. Es tracta d'un entrant lleuger però saborós, molt addient per obrir un àpat de la millor manera possible. Les explicacions del xef de l'Àbac les podeu veure en el vídeo del capítol 24.







» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
Una manera original i diferent de gaudir del recuit de drap.

En Jordi Butrón, de l'Espai Sucre de Barcelona, ens presenta una recepta original i sobretot diferent perquè poguem gaudir del recuit de drap en un joc de sabors. Es tracta d'unes postres de Recuit de drap, poma verda, pebra i cítrics. L'elaboració és llarga i manté un alt grau de complexitat tot i que el resultat és una grata recompensa.







» Veure més

Categoria: Les receptes
Escrit per: Cesc Castro
De l'hort al plat en un moment

La nutricionista col·laboradora del programa, l'Elena Roura, de la Fundació Alícia, ens facilita dues receptes elementals, bàsiques, fàcils i molt i molt adequades per a totes les dietes equilibrades. Es tracta d'una crema d'espàrrecs i unes broquetes amb espàrrecs verds amb les quals vam completar el reporatge del capítol 23. No són espàrrecs de Gavà però resulten igualment bons. Que les gaudiu!





» Veure més

Entrades anteriors |
Publicitat