Categoria: General
Escrit per: Moderador
Ha acabat la reemissió del programa "Al vostre gust", però els seus continguts segueixen disponibles a la xarxa. Podeu consultar els vídeos i les seves informacions aquí mateix, al blog, o bé clicant a Tots els vídeos del programa (al menú de la dreta).

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


El programa Al Vostre Gust visita aquest dissabte uns protagonistes d’excepció; el Joan, el Josep i el Jordi Roca. En aquest capítol -últim de la segona temporada- anem fins a Girona, al Celler de Can Roca, per endinsar-nos en el temple creatiu d’un dels equips de cuiners més solvents, més innovadors i més prestigiosos de la restauració actual.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


El xarel·lo s’està revelant com un dels principals arguments de la DO Penedès per afrontar el seu futur més immediat. Diversos viticultors amb el suport de l’Incavi i del Consell Regulador, estan treballant per reivindicar aquesta varietat de raïm i convertir-la en el nou referent d’aquesta important regió vinícola. El programa Al Vostre Gust d’aquesta setmana ha parlat amb alguns dels impulsors d’aquesta iniciativa per conèixer de primera mà el camí que volen que segueixi una de les denominacions d’origen més importants de país.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro
"Coques i carxofes" ("Cóc i coques" i "La flor amarga")La seva dolçor i l’intens color vermell que la caracteritza fan que la cirera posseeixi un encant especial que la converteix en una fruita molt cobejada. A finals de primavera la seva presència en les tradicionals coques que s’elaboren per la diada de Corpus a Reus i altres pobles del Baix Camp és sinònim de tardes dolces i berenars ensucrats. Aquesta dissabte, l’Al Vostre Gust comprovaarà la vigència d’aquest costum popular de la mà de la Mariona Quadrada.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


Després d’unes setmanes descobrint alguns dels nous actors de la nostra cultura gastronòmica, en el capítol d’aquest dissabte el programa Al Vostre Gust es retroba amb dos protagonistes de llarga tradició. Un és l’espàrrec de Gavà, vinculat a la comarca del Baix Llobregat i protagonista d’una de les fires de més renom del país. L’altre, el recuit de drap, un formatge artesanal molt lligat als pastors i ramaders de l’Empordà.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


Sempre atent a les darreres tendències gastronòmiques, l’Al Vostre gust aborda aquesta setmana una novetat que, malgrat ser poc coneguda, darrerament s’està introduint amb èxit en els receptaris i les cartes d’alguns restaurants. Es tracta de la conilla, la XXL de la carn blanca.

Per presentar-vos les singularitats d’aquest animal tan conegut per la seva capacitat de procreació com per les seves virtuts culinàries, viatjarem a una granja de l’Ametlla del Vallès (el Vallès Oriental) on en Carles Casas es dedica a la seva cria.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


A Badalona encara hi ha un grup de nostàlgics que, malgrat les adversitats dels temps moderns, de la poca pesca i de la dificultat de tenir un port amb els serveis necessaris, continua mirant el mar amb passió, estimant-se la seva feina,sentint-se orgullosos de ser pescadors. Cada cop en són menys però mantenen viu un esperit pràcticament exitingit. Són, com la família dels Guilova, els últims pescadors de Badalona i a ells els dediquem un dels reportatges d’aquest dissabte.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


Quique Dacosta, el flamant xef del reconegut restaurant El Poblet, de Dénia, és el nom en majúscules del setè capítol de l’”Al vostre gust”. El programa viatja fins al País Valencià per conèixer més de prop la feina del qui està considerat un dels principals exponents de l’avantguarda gastronòmica contemporània.

Davant d’una cuina tan complexa, el programa dedica l’altre reportatge de la setmana a la biodiversitat i la recuperació de cultius autòctons. Ara que la crisi alimentària mundial és un fet, la tasca d'iniciatives com les desenvolupades pel Centre de Conservació de Plantes de Can Jordà, a la Garrotxa, o pel projecte Esporus a Manresa, intenta fomentar la revalorització de productes que, fins no fa tant, formaven part del nostre paisatge.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


Torna la crosta cruixent i la molla esponjosa. El pa autèntic, el genuí, el de debò, l’enyorat pa de tota la vida torna amb força a Barcelona després d’uns anys en què la qualitat del pa havia caigut en picat. L’empenta de joves flequeres i flequers ha recuperat la passió per un dels productes cabdals de la dieta i “Al Vostre gust”, en el primer reportatge d’aquesta setmana, ha pogut comprovar-ho al forn d’en Xavier Barriga. Al segon reportatge ens aproximarem als sabors de sempre amb Carme Ruscalleda.

» Veure més

Categoria: Segona temporada
Escrit per: Cesc Castro


No són dos dels productes catalans més coneguts entre el gran públic però guarden un alt valor gastronòmic a tenir molt en compte. Precisament per això, l’Al Vostre Gust ha sortit a buscar-los, i en el programa d’aquesta setmana us presenta, d’una banda, un dels tresors més ben considerats de les terres empordaneses, l’arròs de Pals, i, de l’altra, us descobreix les excel·lents singularitats del porc Duroc i la seva carn.

» Veure més

Entrades anteriors |
Publicitat