El blog d'Albert i la Banda dels 13

30/08/2007: EL LLARG ADÉU

Categoria: General
Escrit per: albert
Albert i la Banda dels 13 no ha passat a la següent fase del concurs Sona9 i avui ja és oficial.

Els grups i cantants que han passat a la tercera fase i que actuaran en els concerts semifinals del Sona 9 2007 són: 121 dB (punk-pop • València) L’Atelier (pop de cambra • Menorca) Bikimel (blues-folk • Sabadell) Dani Sáez (rock d’autor • Masquefa) The Gruixut’s (rock’n’roll • La Bisbal d’Empordà) Ix! (pop-rock • Sabadell) Manel (pop-folk • Barcelona) Naraina (rumba-rock) El Pèsol Feréstec (cançó-folk • Barcelona).

Moltes felicitats a tots ells i molta sort en la llarga recta final que els espera!

Per part nostra volem agraïr a tots aquells i aquelles que heu votat la nostra "candidatura" i també fer una menció especial d'agraïment a l'organització del concurs per haver-nos escollit entre els 18 grups que optaven al premi i la confiança i disposició que han tingut amb nosaltres. Han estat dos mesos intensos de somnis que acabaran sent realitat en properes setmanes. Només per això ha valgut la pena iniciar el viatge malgrat, lògicament, haguéssim volgut continuar-lo fins al final. Ens hagués encantat poder participar en els concerts del Sona9 classificatoris perquè creiem que amb el directe haguéssim tingut més possibilitats de defensar la nostra proposta, però no ha pogut ser per qüestions de dates i perquè vam ser dels últims grups en entrar a concurs. L'any que ve hi tornarem i això significa nova maqueta, nous temes, nous horitzons.

Per finalitzar us deixem un tema a piano i veu anomenat "EL LLARG ADÉU" amb la confiança i esperança de tornar a trobar-nos en un altre punt del camí.
Gràcies a tots!
EL LLARG ADÉU

22/08/2007: FOTOS

Categoria: General
Escrit per: albert
Categoria: General
Escrit per: albert
null
Durant aquest mes d'agost la Banda dels 13 no ha parat amb projectes i més projectes dels quals volem destacar el programa especial que hem gravat al Canal Terres de l'Ebre, un nou canal de tv de les nostres terres amb els quals hem enregistrat un total de 8 temes i dels quals us deixem penjat aquí la versió acústica d'un d'ells: "Temps de guerra". Aquest tema té en el directe del grup una introducció i un final molt especials que aquí no podreu escoltar i que us obliga, si us va bé, a vindre al proper concert de la Banda dels 13 que fem. Quan aquest programa especial sigui editat, confiem en oferir-vos algun video en condicions.

TEMPS DE GUERRA
Categoria: General
Escrit per: albert
Aquest proper dilluns 13 d'agost Albert i la Banda dels 13 tenim un bolo al castell d'Amposta tot participant de les Festes Majors d'aquesta ciutat. En aquest concert, a més, hi participaran Joan Ferré (cantautor) i Marge de pedra. La festa està assegurada i la xalera també! Us hi esperem!

28/07/2007: DATES DE CONCERTS

Categoria: General
Escrit per: albert
Bé, ja podem dir-vos les dates dels propers concerts d'Albert i la Banda dels 13:

4 d'agost: Gran festival de música de l' AMTE (Associació Músics Terres de l'Ebre). Cantautors, reggae, rockabilly, Hip hop , Disk-jokeis... En un marc incomparable al Delta de l'Ebre i gratis ! A partir de les 20:00 h. En aquest concert no estarem la Banda al complet sinó que presentarem un recull de temes en format acústic i molt més intimista a càrrec d'Albert (veu, guitarra i veu), Moisés (guitarra), Josep Vidal (teclats) i Ricardo (percussió). El bolo serà d'una durada aproximada d'entre 30 i 45 minuts ja que com veieu són uns quants els grups participants. Us hi esperem!!!


13 d'agost: Concert al castell d'Amposta. Albert i la Banda dels 13 al complet. Rock d'autor per a Festes majors de la capital del Montsià.


Categoria: General
Escrit per: albert
Bé, la veritat és que aquest estiu està començant a ser força més productiu que el que en un principi havíem previst i és que en breu tindrem, si tot va bé, la confirmació de tres nous concerts d'"Albert i la Banda dels 13". Un seria amb la banda al complet i els altres dos en un format més reduït, acústic i intimista. Tot i que ja hi ha alguna dada gairebé confirmada (de cara a principis d'agost), esperem la confirmació definitiva de totes tres per tal de dir-vos dia, lloc i hora. Confiem que tot vagi bé!

null
Categoria: General
Escrit per: albert
Aquest és un tema molt especial per a mi, ja que el vaig fer per al meu fill Joel. En ell volia no només deixar constància de la meva absoluta devoció per ell sinó pel meu poble, La Ràpita, poble que sempre ha tingut la mar i la badia dels Alfacs com a màxim referents del seu tarannà. I els que viviu aprop del mar, ja m'entendreu...

SABATES, BOTONS I DIMONIS
Categoria: General
Escrit per: albert
Doncs sí, Albert i la Banda dels 13 ha estat un dels 18 escollits per a passar a la següent fase del Sona9. L'alegria és inmensa i les ganes d'arribar com més lluny puguem ens desborda i, després d'escoltar els temes dels altres 17 grups que han passat juntament amb nosaltres a la següent fase, ens sentim encara més honrats per tot plegat, perquè tots sonen collonuts!
Felicitats a tothom, els que hi serem i els que no han passat el tall però que portaven propostes boníssimes i que de ben segur estaran en un futur gens llunyà, gràcies per les vostres veus, els vostres acords, la vostra energia, la vostra poesia i les vostres notes.
Gràcies música!

19/07/2007: VÍDEOS

Categoria: General
Escrit per: albert
Aquí us deixem les gravacions caseres de dos temes en directe: el primer, "Els ponts de Madison County", extret del concert que vam fer a Amposta aquest passat diumenge 15 de juliol, i l'altre tema "Menuda", gravat directament al local d'assaig ara fa poc més d'un mes.19/07/2007: SALUTACIONS

Categoria: General
Escrit per: albert
Hola i benvinguts al blog d' Albert i la banda dels 13, un grup de les Terres de l'Ebre amb ganes de tocar la seva música i donar-la a conèixer a tot aquell o aquella que tingui ganes d'escoltar quatre acords fets amb molt de carinyo...i rock and roll! Ja que ens anirem coneixent al llarg del temps a partir d'ara, us invitem primer de tot a visitar "l'altre blog", el que ja fa un temps que tenim en funcionament i on podeu trobar cançons, vídeos i curiositats de la banda:

www.bandadels13.blogspot.com

Tanmateix com que creiem que la millor manera de presentar un grup de música és fent-la sentir, aquí us deixem un tema dels que formen part de la maqueta presentada al concurs Sona9 i gràcies al qual ara podem gaudir d'aquest espai.
Gràcies a tothom per fer-ho possible!

NEDA I GUARDA LA ROBA